100 år i 2024

Den 13. juni 1924 ble Oslo Golfklubb stiftet og jubilanten fyller 100 år i 2024. Det skal feires så det monner med aktiviteter for alle. De fleste av aktivitetene er samlet i jubileumsuken, nærmere bestemt fra lørdag 8. til lørdag 16. juni. Mer informasjon finner du nedenfor. Alt er ikke klart p.t. og siden vil oppdateres etter hvert som detaljer blir spikret.

Jubileumspakke
Vi har laget er "jubileumspakke" for salg bestående av en pique og en greengaffel av god kvalitet, begge med 100-års logoen. Pris kun kr 300,-. Kan kjøpes via "påmelding" i GolfBox, likt som om du meldte deg på en turnering.
Klikk her for mer informasjon og for å kjøpe pakken

Dette skjer i jubileumsåret

8. juni 2024

Bogstad Masters Finalen

Medlemmer som har vunnet èn 18 eller flere hulls konkurranse på Bogstad i 2023 kvalifiserer seg til Bogstad Masters finalen som spilles i jubileumsuken lørdag 8. juni 2024. Klikk deg videre for å se hvem som har kvalifisert seg.

9. juni 2024

Sarah og Carl’s Cup & Anthony’s Minipokal

Sarah og Carl’s Cup & Anthony’s Minipokal har lange tradisjoner i klubben og er antagelig Europas største åpne juniorturnering for spillere fra 0 (!) til 19 år. Turneringen spilles søndag 9. juni 2024 og vil da arrangeres for 39 gang.

10. 11. og 12. juni 2024

Jubileumsrunder: damer, herrer og senior herrer

Alle våre sosiale spillegrupper får hver sin dag til å arrangere en jubileumsrunde. Damene på mandag, herrene på tirsdag og senior herrene på onsdag. Det jobbes nå i alle gruppene med planlegging av "sin dag". Oppdatert informasjon legges ut løpende.

13. juni 2024

Offisiell markering

Offisiell markering av klubbens 100-års dag! Dagen vil markeres slik seg hør og bør med inviterte gjester til lunsj og taler fra både klubben og andre. Invitasjoner sendes løpende.

14. juni 2024

Veldedighetsturnering

Golfklubben ønsker å gi noe tilbake til samfunnet og har bestemt at den private stiftelsen "Aktiv mot Kreft" skal motta klubbens bidrag. Dette i form av et arrangement på fredag 14. juni hvor det blir mulig for våre medlemmer å delta.

15. juni 2024

Festaften

Den store festaften arrangeres lørdag 15. juni. Det blir ingen "sitt ned middag", men med mat, drikke og underholdning skal vi feire jubileet til langt på natt. Detaljer og påmelding kommer etter hvert.

31. august 2024

Skrur tiden 100 år tilbake

Som en del av 100 års jubileet blir 31. august 2024 en dag for historiebøkene. Vi skrur tiden 100 år tilbake og feirer oss selv og golfen i «good old fashion style». Vi skal skrive historie ved å arrangere det første Åpne Norsk mesterskap i Hickorygolf med de beste norske og utenlandske hickoryspillere til start. Det blir en fullspekket dag med historiske opplevelser og festmiddag.

100 års nyheter

Andre happenings jubileumsåret

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare.

Bogstad Masters

Bogstad Masters