Banen

Banen åpner
Åpen

Banen åpen. Vi ønsker medlemmer, medlems gjest og greenfeespillere velkommen.

Golfland / Golfsimulator

Åpen
Golfland er åpent

Det er åpent for spill på simulator i Golfland.

Book simulator

Været på Bogstad

Se værvarsel hos yr.no
Pil høyre blå

Åpningstider i klubbhuset

Se alle åpningstider
Pil høyre blå
Varsel ikon

Viktig info til early birds

Fredag 1. september skal det gjennomføres vedlikeholdsarbeid på greenene. Det vil derfor ikke være tillatt for morgenfugler å spille før bookingbildet åpner kl. 08.00.

- Arbeidet vil ikke påvirke spillet forøvrig.

Golfbil er tillatt

Bruk av golfbil krever legeerklæring. Pris for aktive medlemmer kr 300,-, greenfeespillere/passive medlemmer kr 450,-.
For leie av golfbil kontakt Pro Shop, tlf. 22505492.

Oppvarmingsgreen foran terrassen åpner

Fra og med torsdag 13. juni åpner oppvarmingsgreenen foran terrassen for forsiktig bruk (dvs. noen få putter som oppvarming før spill på banen). Per nå er den betydelig tregere enn greenene på banen, men dette vil komme seg etter hvert.

Ballplassering

Det er ballplassering innenfor et scorekort på fairway og foregreen.

Members only 8.-16. juni

Klubbens 100-årsjubileum skal feires f.o.m. 8. juni t.o.m. 16. juni. I hele perioden er bane kun åpen for klubbens medlemmer.

Early birds - spill før banen åpner i GolfBox

• Hverdager tirsdag til torsdag: Spill før kl. 08.00 må skje fra hull 10. Mellom kl. 08.00-10.00 er banen stengt fra hull 10.
  • Mandag og fredag: spill før kl. 08.00 må skje fra hull 10. Mellom kl. 08.00 – 09.33 er banen steng fra hull 10.
  • Lørdag og søndag: Spill før kl. 07.36 må skje fra hull 10, mens det fra kl. 07.36 skal spilles fra hull 1.

Det er i prinsippet ballrenne ved spill før kl. 07.36 og kl. 08.00 alle dager. Det samme gjelder kveldsspill etter kl. 21.00.

Parkering

Det er enkel adkomst til klubbhuset og banen fra parkeringsplassen, også for rullestolbrukere. Parkering er gratis.
Klubben disponerer også i år parkeringsplassen på Bogstad Camping. I helgen f.o.m. fredager kl. 17.00 t.o.m. søndag kl. 23.00 disponeres også oppmerkede p-plasser langs Bogstad skole (dette gjelder p-plassen mellom skolen og driving rangen).
Klikk for kjøreanvisning

Webkamera