Festaften 🌟🎈

Lørdag 15. juni har vi gleden av å invitere medlemmer med følge til en festaften fylt med glede og moro! Komiker og konferansier Rasmus Wold vil lede oss gjennom kvelden på en måte som garantert vil sørge for god stemning.

Per 2. juni er det i overkant av 220 påmeldte gjester, men klubben ønsker flere hjertelig velkommen!

Festen vil finne sted fra kl. 18.00 og vare til langt på natt. Det blir deilig fingermat, forfriskende drikke, DJ og sist, men ikke minst levende musikk som tar oss gjennom tiden fra klubbens stiftelsesår og frem til i dag.

DJ Dan Bravo
Dan Bravo er en av Norges mest ettertraktede DJs. Han gjennomfører over 150 jobber i året, og har med det blitt et navn de fleste kjenner til både i Norge og rundt omkring i verden. I tillegg til en velkjent DJ-karriere er Dan Bravo også artist​/​produsent som har gått viralt på Spotify flere ganger og har nådd hele veien opp til “Topp20” i verden.»

20-30 årene med Swing'it
Swing’it er en fortelling om en gjeng med unge herremenn som digger 1920-tallets glade dager. Bandet har siden sin opprinnelse utviklet seg til å bli en av de mest suksessfulle tradjazz-bandene i Norge og Europa. Bandet tar publikum med på en reise 100 år tilbake i tid og over Atlanterhavet til 1920-tallets New Orleans. De presenterer den tradisjonelle jazzen som den egentlig var, nemlig festmusikk, mikser det med poppete arrangementer og et fantastisk liveshow som resulterer i en unik atmosfære.

50-60 årene med Richard Bowers m/band
Richard er en entertainer med over 30 års erfaring med en rekke show utenlands og nå de siste årene her i Norge. Richard leverer en klassisk og sofistikert opptredenen som sender deg i en tidsmaskin tilbake til glanstidene med Frank Sinatra, Dean Martin og Sammy Davies jr.

80-2010 årene: Pernille Øiestad og Kim Rune Haugen med band og blåserekke
Pernille Øiestad og Kim Rune Haugen skaper uforglemmelige musikalske opplevelser sammen med sitt talentfulle backingband og blåserekke. De er kjent for sine kraftfulle stemmer, rå energi og har spesialisert seg på moderne versjoner av fengende låter fra de siste fire tiår. Deres backingband består av noen av Norges mest erfarne musikere som garantert får fart på dansefoten 💃

Festen er for medlemmer med følge og prisen per person er kr 750,-. Dette inkluderer aperitiff og fingermat. Øvrig drikke dekkes av gjestene.

Det er påmelding i GolfBox. Aldersgrense er 18 år.

Klubben ser frem til å feire sammen med dere og skape uforglemmelige minner.

Klikk her for påmelding i GolfBox