• Hjem
  • Spill
  • Greenfee/booking

Booking/spill

Greenfeespillere og medlems gjest er hjertelig velkommen til å spille på Bogstad! På grunn av stor pågang og begrenset kapasitet har klubben i flere år hatt noen restriksjoner, både med hensyn til ferdighet og tidspunkt for spill.

Starttidsbestilling

Vi oppfordrer både medlemmer og gjester til å benytte online booking i GolfBox. Starter kan også være behjelpelig med å ta imot bestilling. Startboden er åpen fra kl. 07.30 til kl. 20.00 store deler av golfsesongen. Vi trenger klubb- og medlemsnummer på alle spillerne det skal bestilles for. Vi kan ikke legge inn spillere som ikke har  klubb- og medlemsnummer. Alle må melde sin ankomst til starter senest 10 minutter før starttiden.
Telefon til starter er 22 51 05 65.

Medlem

Medlemmer kan booke starttider for seg selv og sine gjester inntil 5 dager før spill. Booking kan gjøres i GolfBox eller til starter. Husk å ha klubb- og medlemsnummer klart på alle spillere.

Medlems gjestespiller

Et medlem kan ha med inntil 3 gjestespillere. Det stilles ferdighetskrav til gjestespillere på maks handicap 36,0.

Bestilling av starttid for medlem og eventuelle gjester kan gjøres inntil 5 dager før spill.
PS! Skal du som medlem bestille starttid for spill sammen med gjestespiller, hvor gjesten har handicap høyere enn 28,0 eller 32,0, kan det oppstå problemer med bestillingen i GolfBox. I slike tilfeller ber vi deg kontakte starter.

Banen er åpen for medlems gjestespill alle dager bortsett fra torsdag etter kl. 15:00, som er forbeholdt klubbens medlemmer.

Priser:
Voksen/junior: kr. 1000,- / kr. 375,- (Junior pris gjelder for spiller opp til 21 år)
Ektefelle av medlem 800,-.
Twilight medlems gjest Voksen/Junior 500,- / 250,- (de som kjøper greenfee, men ikke rekker rundt grunnet mørkets frembrudd).

Greenfeespiller

Defineres som andre klubbers medlemmer som ønsker å spille på Bogstad, uten at de er invitert av et av klubbens medlemmer. Det stilles ferdighetskrav på maks handicap 28,0 for menn og 32,0 for damer (i juli er maks handicap 36,0). Bestilling av starttid kan gjøres inntil 3 dag før spill.

Banene er åpen for greenfeespill på hverdager før klokken 15:00, og helg/helligdager etter klokken 13:00.

I juli har vi ingen tidsbegrensning på greenfeetider og handicapkravet heves til 36.

Voksen/junior: kr. 1500,- / kr. 475,-
Twilight Voksen/Junior (de som kjøper greenfee, men ikke rekker rundt grunnet mørkets frembrudd): kr. 750,- / 250,-

Betaling

Greenfee for andre klubbers medlemmer og medlems gjestespiller betales i Pro Shop før start. Dersom start foretas før Pro Shop åpner (kl. 08:00 i golfsesong) skal penger legges i konvolutter som henger utenfor Pro Shop. Disse legges i brevsprekken. Vi tar ikke kort før Pro Shop åpner. Personer som ikke kan vise gyldig greenfeekvittering på banen vil bli bortvist og straffegebyr vil bli ilagt.

Klikk for å lese om priser for leie av golfutstyr.

Regler for avbestilling og no-show

Avbestilling av starttid skal skje innen klokken 20:00 dagen før spill, i Golfbox eller til starter på telefon 22 51 05 65. Dette gjelder uansett hvilket klokkeslett som er booket påfølgende dag.

No-show defineres som en ikke bekreftet starttid, og det er derfor viktig at man registrer seg hos starter senest 10 minutter før start. Ved endt dag vil starter registrere og rapportere alle ikke møtte medlemmer og gjester. Greenfeespillere vil bli fakturert full greenfee.

Pro Shop: Hverdager 10:00-16:00
Restaurant: Stengt
Driving range: Stengt
Innegolfen: Åpner 30. okt.
Treningslokalet: Hverdag 08-21, helg 08-15

Face b Facebook