Slider
  • Hjem
  • Spill
  • Golfland - simulatorgolf

Golfland - simulatorgolf med TrackMan simulatorer

Golfland 1

Golfsenteret Golfland er åpent for alle!

Kom og spill simulatorgolf i Oslos flotteste golfsenter "Golfland"😃. Senteret er åpent for alle - også deg som ikke er medlem i klubben og som aldri har spilt golf før. Ønsker du å arrangere et bedriftsevent eller spille med vennegjengen bistår vi gjerne med morsomme konkurranser og turneringer. Hvorfor ikke spille i Golfland med påfølgende bespisning i Spiseriet?
For mer informasjon kontakt Roger Bakke, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Book simulator

Seks TrackMan simulatorer

I simulatorsenteret er det seks TrackMan simulatorer – tre widescreen og tre normale. Alle maskinene er TrackMan 4 som består av det nyeste innen simulatorteknologi og som gir de beste muligheter for innendørs trening- og spillmulighet, instruksjon og kølletilpasning.

Når du skal spille på simulatorene i Golfland bør du benytte TrackMan-appen. Last ned appen via linken under og lag din egen bruker. Når det er gjort kan du enkelt logge deg inn med QR kode på simulatoren. Ønsker du hjelp til å installere appen oppfordrer vi deg til å møte opp i god tid før du skal spille.
Klikk her for å laste ned TrackMan-appen.

Putteområde for nærspilltrening

I simulatorsenteret er det et putteområde for alle som ønsker å trene på putting og forbedre ferdighetene. Putteområdet er åpent for alle – medlemmer og gjester – og det er gratis. Hvorfor ikke putte litt mens du venter på å spille simulatorgolf?

Slag mot nett

En bås i simulatorsenteret er satt av til slag mot nett. Tilbudet er gratis, krever ingen forhåndsreservasjon og kan benyttes til trening eller oppvarming før simulatorspill.

Muligheter for instruksjon

Ønsker du instruksjon er både medlemmer og ikke-medlemmer hjertelig velkommen til å avtale tid med klubbens proer. Proene veileder spillere på alle nivåer og gir opplæring i alle deler av spillet - også når det gjelder TrackMan slik at analyseverktøyet kan brukes i egentreningen. Bestilling av protimer i vinterhalvåret må avtales direkte med aktuell pro, via e-post eller sms.
Klikk for å lese mer om instruksjon i simulatorsenteret

Arrangementer for bedrifter eller private grupper

Ønsker du eller din bedrift å reservere faste simulatortider gjennom vinteren - ta kontakt med oss for å få et tilbud. Vi kan også legge til rette for private arrangementer. Order of Merit, longest drive competition, closest to the pin og mange andre morsomme konkurranser er eksempler på hva vi kan bistå med enten det er et arrangement for en bedrift eller en privat gruppe. Spill og konkurranser i simulatorsenteret kan gjerne kombineres med god mat og drikke i Spiseriet enten før eller etter spill.

For mer informasjon og tilbud på arrangementer send en e-post til Roger Bakke, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Priser ved enkelttimer/drop-in simulatorspill 

Klikk her for priser.

Abonnement med fast spilletid for medlemmer

Oslo Golfklubbs medlemmer – aktive og passive - kan tegne abonnement i simulatorsenteret. Ved abonnement får man tildelt fast spilletid.
Klikk for å lese mer

Simulatorpakke med rabatt/kreditt - kun for medlemmer

Medlemmer kan kjøpe en simulatorpakke med ytterligere rabatt på simulatorspill.
Klikk her for å lese mer

Ukentlig seriespill i regi av Dame-, Herre-, og Senior Herre

Etter måneder med koronabegrensninger gleder vi oss til å fylle simulatorsenteret med mange golfglade medlemmer og gjester. Klubben håper på mye bra simulatorgolf, sosialt samvær og mange spillere i de ukentlige turneringene i regi av Dame-, Herre- og Senior Herre, samt klubbturneringene som som skal avholdes. Oversikt og påmelding til turneringesspill i simulatorsenteret er i GolfBox.

Åpningstidene i simulatorsenteret er:

Hverdager kl. 09.00-22.00
Lørdager kl. 10.00-22.00
Søndager kl. 10.00-21.00

Vi gjør oppmerksom på at det kun er anledning til å benytte rene innesko og nye golfballer ved spill i golfsenteret.

Book simulator

 

 

 

Kontakt oss

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189


Åpningstider

Administrasjon: Hverdager 08.00-17.00
Pro Shop: Mand-fred:10-16, lørd:10-14
Spiseriet:
Mandager: Stengt
Lørd-sønd: åpner kl. 11.00
Driving range: Stengt
Golfland: Åpent


Slider

Kontakt oss

Åpningstider

Følg med

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189

Hverdager 08.00-17.00
Mand-fred: 10-16, lørd: 10-14
Mandager: Stengt
Tirsd-sønd: åpner kl. 11.00
.
Stengt
Åpent
.

Administrasjon:
Pro Shop:
Spiseriet:


Driving range:
Golfland:

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider