Slider
  • Hjem
  • Klubben
  • Medlem >
  • Venteliste

Venteliste

Oslo Golfklubb har venteliste for medlemskap

Oslo Golfklubb er ikke bare landets eldste golfklubb, men også landets mest populære. Det har resultert i en relativt lang venteliste for deg som ønsker å bli medlem. Per januar 2020 er det i overkant av 1150 personer oppført og vi regner med ca. 6-7 års ventetid før man får tilbud om medlemskap.
På ventelisten (administrative ventelisten) kan alle som ønsker medlemskap føre seg opp. Oppføring medfører et årlig gebyr på kr. 300,-/150,-, for henholdsvis voksen/junior. Junior og voksne står oppført på samme venteliste. I ventelistesammenheng gjelder juniorkategorien til og med det året du fyller 18 år.

Hvor fort man rykker fremover på ventelisten avhenger av hvor mange nye medlemmer styret i Oslo Golfklubb bestemmer seg for å ta opp hvert år, og om de som får tilbudet takker ja eller nei. Takkes det nei til medlemskapet mister man sin plass i køen, og tilbudet gis videre til neste person på ventelisten. 

Hvordan går jeg frem for å bli oppført på ventelisten?
Ønsker du å bli oppført på ventelisten kan du sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvor du oppgir navn, fødselsdato, adresse og mobilnummer. Faktura sendes per e-post.

NB! Du slettes om gebyret ikke blir betalt
Alle som står oppført på ventelisten er selv ansvarlig for å gi klubben beskjed dersom oppført adresse, e-postadresse eller mobilnummer endres. Betales ikke ventelistegebyret ved forfall vil vedkommende bli slettet fra listen.

Klikk for å lese mer om innmeldingsavgift og årskontingent.

Familieventelisten, frist for oppføring 1. november

Aktive medlemmer (ordinære aktive medlemmer, ikke samarbeidspartnere eller sponsorer) i klubben har hvert år anledning til å ønske inn ett nært familiemedlem basert på egen ansiennitet i klubben. I denne sammenheng regnes et nært familiemedlem som forelder, besteforeldre, ektefelle, samboer, barn eller barnebarn. Fristen hvert år for å søke opptak på vegne av et familiemedlem er 1. november. I motsetning til den administrative ventelisten, nevn ovenfor, slettes Familieventelisten hvert år, og de som ikke fikk sitt ønske oppfylt må sende inn ønsket på nytt året etter.

pdfKlikk for å lese mer om Familieventelisten og hvordan du går frem for å føre opp et nært familiemedlem.

Kontakt oss

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189


Åpningstider

Administrasjon: Hverdager 08:30-16:30
Pro Shop: Stengt, kan nås på tlf. 22 50 54 92
Kafé: Stengt
Driving range: Stengt
Treningslokalet: Åpent: hverdager 08-21, helg 08-15.


Slider

Kontakt oss

Åpningstider

Følg med

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189

Hverdager 08:30-16:30
Stengt, kan nås på tlf. 22 50 54 92
Stengt
Stengt
Åpent: hverdager 08-21, helg 08-15.
.

Administrasjon:
Pro Shop:
Kafé:
Driving range:
Treningslokalet:

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider