Slider
  • Hjem
  • Klubben
  • Medlem >
  • Venteliste

Venteliste

Oslo Golfklubb har ventelister for medlemskap

Oslo Golfklubb er ikke bare landets eldste golfklubb, men også landets mest populære. Det har resultert i en relativt lang venteliste (administrativ venteliste) for deg som ønsker å bli medlem.
Per april 2022 er det ca. 1930 personer oppført og vi regner med ca. 12-14 års ventetid. På den administrative ventelisten kan alle som ønsker medlemskap føre seg opp. Oppføring medfører et årlig gebyr på kr 300,-/150,-, for henholdsvis voksen/junior. Voksne og juniorer står oppført på samme liste og i ventelistesammenheng er man junior til og med det året du fyller 18.

Årlig gebyr, eFaktura eller faktura per e-post
Ved oppføring på ventelisten mottar du en forespørsel om opprettelse av eFaktura. Denne forespørselen sendes ut med avsender Visma Autoinvoice. Dersom det ikke opprettes e-fakturaavtale innen fire dager vil faktura sendes per e-post som pdf-vedlegg. 
Ventelistegebyret faktureres deretter hvert år i februar. Det er viktig at klubben har riktig mobilnummer og e-postadresse. Disse opplysningene hentes ikke fra folkeregisteret og du er selv ansvalig for å melde inn eventuelle endringer i mobilnummer og e-postadresse. 

Ved uteblitt betaling slettes du fra ventelisten
Ved årsskiftet (31. desember) slettes personer som ikke har betalt årets gebyr. Personer som har blitt slettet, og som tar kontakt med klubben innen to år fra det året de ble slettet, kan settes inn igjen på den plassen man hadde da man ble tatt ut av listen mot at gebyret for de to årene betales. Tar man kontakt med klubben etter 31. desember mer enn to år etter er eneste alternativ å føre seg opp bakerst på listen igjen.

Når får jeg tilbud om medlemskap?
Hvor fort man rykker fremover på ventelisten avhenger av hvor mange nye medlemmer styret i Oslo Golfklubb bestemmer seg for å ta opp hvert år, og om de som får tilbudet takker ja eller nei. Takkes det nei til medlemskapet mister man sin plass i køen, og tilbudet gis videre til neste person på ventelisten. Det er ikke anledning til å takke nei og be om å bli stående foran på listen for å få tilbudet igjen året etter.

Hvordan går jeg frem for å bli oppført på ventelisten?
Ønsker du å bli oppført på ventelisten kan du sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvor du oppgir navn, fødselsdato, adresse og mobilnummer. 

Klikk for å lese mer om innmeldingsavgift og årskontingent.

Familieventelisten, frist for oppføring 1. november

30 prosent av det totale antall nye medlemmer styret bestemmer å ta inn hvert år skal tas fra Familieventelisten. Aktive medlemmer (ordinære aktive medlemmer, ikke samarbeidspartnere eller sponsorer) i klubben har hvert år anledning til å ønske inn ett nært familiemedlem basert på egen ansiennitet i klubben. I denne sammenheng regnes et nært familiemedlem som forelder, besteforelder, ektefelle, samboer, barn eller barnebarn. Fristen hvert år for å søke opptak på vegne av et familiemedlem er 1. november. I motsetning til den administrative ventelisten, nevn ovenfor, slettes Familieventelisten hvert år, og de som ikke fikk sitt ønske oppfylt må sende inn ønsket på nytt året etter.

pdfKlikk for å lese mer om Familieventelisten og hvordan du går frem for å føre opp et nært familiemedlem

Kontakt oss

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189


Åpningstider

Administrasjon: Hverdager 08-17
Pro Shop: Alle dager 08-19
Spiseriet: Alle dager 09-22.30
Driving range: Alle dager kl. 08-21
Golfland


Slider

Kontakt oss

Åpningstider

Følg med

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189

Hverdager 08.00-17.00
Alle dager 08.00-19.00
Alle dager kl. 09.00-22.30

Alle dager: kl. 08.00-19.30
.
.
.
.
.

Administrasjon:
Pro Shop:
Spiseriet:
Driving range:

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider