Renate Hjelle Grimstad og Mikkel Antonsen er Norgesmestere 🏆🥇

Etter fire spennende dager med golf på Norges høyeste nivå kan vi gratulerer Renate Hjelle Grimstad og Mikkel Antonsen som Norgesmestere!

På damesiden i mesterskapet tok Renate Hjelle Grimstad tidlig teten med god margin etterfulgt av et jevnt felt. Med runder på 74, 71, 74 og 68 tok hun seieren med -1 under par. Andre plass gikk til Henriette Spilling Gjelten fra Losby Golfklubb og tredjeplassen tok Ruth Tønnessen fra Sola GK. Hjemmehåpet Sofie Bindner Engesæth endte på 5. plass.

På herresiden har det vært jevn i toppen gjennom hele mesterskapet. Etter 72 hull var Mikkel Antonsen og Joachim Larsen Tegner likt. I omspillet på hull 18 sikret Mikkel seg kongepokalen i herreklassen. Våre herrer nådde ikke helt opp, men Leo Aaraas ble vår beste mann på delt 18. plass.

I NM for funksjonshemmede og døve var det ingen deltagere på damesiden.
På herresiden blant funksjonshemmede vant Fredrik Fjæraa fra Gamle Fredrikstad Golfklubb med 6 over par mens Ole Røren fra Drammen Golfklubb vant i klassen for døve.

Det har vært fire mesterskapsdager hvor alt har gått etter planen. Spillet har hatt fin flyt i varierende vær og et baneoppsett med høy rough.

Takk til alle for noen hyggelige dager her på Bogstad, vel hjem!
En takk rettes også til banemannskapet, NGF og klubbens juniorer som har stilt opp som forecaddies og våre trofaste startbodansatte som har jobbet med scorekortmottak hele uka.

Resultater Damer og Herrer: https://shorturl.at/9GPYG

Resultater Funksjonshemmede og døve: https://shorturl.at/1fD5A