• Hjem
  • Klubben
  • Samarbeidspartner?

Oslo Golfklubb - et perfekt sted for relasjonsbygging

Oslo Golfklubb kan by på Nordens fremste golfanlegg, kun 15 minutter fra Oslo sentrum. Banen ligger ved Bogstadvannet og byr på flotte naturopplevelser, en viktig del av en golfrunde. Klubbens samarbeidspartnere får en enestående mulighet for kundepleie og relasjonsbygging, samt gode profileringsmuligheter. Vi skreddersyr avtalene etter den enkelte bedrifts behov.

Restauranten har et utmerket kjøkken, terrasse med "byens beste og grønneste utsikt" og peisestue tilgjengelig for bruk.

Klubben kan tilby moderne møterom, prosjektor, trådløst nett og TV.

Tilbakemeldingene klubben får på gjennomføring av store og små arrangement er utelukkende gode.Gjennom personlig og profesjonell service skal Oslo Golfklubb være et fantastisk sted å være for alle våre gjester.

Mer informasjon?

Kontakt gjerne arrangement- og turneringsansvalig, Marius Thorp. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 22 51 05 64.

Våre samarbeidspartnere om Oslo Golfklubb

Tilbyr opplevelser med høy kvalitet

Vi i P4 vet at våre kunder er ekstremt opptatt av hva de bruker sin tid på . I kampen om kundenes tid er det viktig for oss å tilby opplevelser som har en kvalitet som gjør at man føler at tiden vi bruker sammen er verdifull. Dette gjelder uansett arena vi møter kundene på. Derfor samarbeider vi kun med partnere som gjør opplevelsene unike. Oslo Golfklubb og golfbanen på Bogstad er en slik partner. Norges beste bane, god restaurant og kort reisevei fra kontoret er perfekt. Men det viktigste er at våre gjester alltid føler seg velkomne på Bogstad.

Trond Killingstad, Salgsdirektør, P4

Fantastisk beliggenhet og en spektakulær golfbane

“Det er en glede for oss i Wilh. Wilhemsen gruppen å kunne bruke en av Norges fineste golfbaner. Ikke bare er den lokalisert i nærheten av vårt kontor, den har også en fantastisk beliggenhet og er en lett bane å bruke. Vår utenlandske kunder stortrives her. For dem er Bogstad golfbane, med sin flotte natur, en spektakulær bane å spille på”.

Dag Schjerven, President og CEO i Wilhemsen Maritime Services

Enkel og proff gjennomføring

“Vi startet opp vårt samarbeid med Oslo Golfklubb høsten 2012 gjennom å arrangere en turnering for våre kunder. Arrangementet var så vellykket at vi likegodt takket ja til å bli en av klubbens hovedsamarbeidspartnere fra sesongen 2013”.

Claus Frimann Clasen, Partner i Lyberg & Partnere

Pro Shop: Alle dager 08:00-19:00