Slider
 • Hjem
 • Kurs/trening
 • Instruksjon >
 • Våre proer

Våre proer

Stephen Newey

Stephen Newey

Stephen er Oslo Golfklubbs Head Professional. Stephen kommer fra Sheffield men har jobbet i Pro Shopen siden 1975. I tillegg til å ha gjennomført PGA Class AAT har han blant annet skrevet egen instruksjonsbok “Golf med Stephen Newey” og “Spill bedre golf”. Stephen tar i mot spillere på alle nivåer.

 • PGA Sertifisert siden 1975.
 • Medlem av det britiske PGA.
 • Æresmedlem av PGA Norge.
 • Fem stjerners årets pro i PGA Europa 1995.
 • Forfatter av “ Golf With Stephen Newey” og “Spill Bedre Golf”.
 • Tidligere president av NPGA.
 • Tidligere landslagstrener.
 • Bred erfaring i trening av spillere i alle kvaliteter, fra Tour-nivå til nybegynnere.
 • Har vært kaptein på 4 VM lag for Norge.

Mobil: 920 23 450, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Johan Elgborn

Johan Elgborn

Johan Elgborn ble ansatt som hovedtrener i Oslo Golfklubb vinteren 2016. I 35 år har golfen vært en stor del av livet hans - ikke bare en jobb men en livsvarig lidenskap. Han holder seg oppdatert på alle de nyeste undervisningsmetodene og deltar regelmessig på PGA-kurs for å videreutdanne seg.
«Jeg er genuint opptatt av andres og eget golfspill, og har
undervist og veiledet spiller på alle nivåer.»

 • Tilbyr ulike aktiviteter for alle kategorier av spillere.
 • Utformer et personlig program tilpasset individuelle behov og ønsker.
 • Tett oppfølging for at spillere skal nå sine mål.
 • Bruker den nyeste video- teknologi (V1 Golf og launch monitor, FlightScope X2) slik at feil korrigeres og gode resultater oppnås raskt.
 • Johan har 20 års erfaring som Teaching Professional og 10 års erfaring som Playing Professional.

Mobil: 483 26 898, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Caroline (Carro) Diethelm

Caroline (Carro) Diethelm

Golf er og har alltid vært en stor del av Carolines (Carro) liv. Caroline har spesialisert seg på svingteknikk og nærspill. Filosofien i svingen er "En rörelse som skapar hög clubspeed med lite facerotation". Hun bruker det seneste innen teknologi, både trackman og V1 svinganalyseprogram.
Caroline tar gjerne i mot kunder på alle nivåer som ønsker å forstå sin egen golfsving, få tydelige oppgaver og oppnå resultater med sitt golfspill.

 • 8 år som profesjonell golfspiller på den Svenske dametouren og European Ladies Tour.
 • Trenerutdannelse både i Norge og Sverige gjennom PGA.
 • 5 år som trener i Losby GK.
 • Coachoppdrag for NGFs landslagsvirksomhet siden 2006.
 • Siden 2008 jobbet som elitetrener ved Oslo Golfklubb og har ansvar for spillerutvikling.
 • Har siden 2011 jobbet på WANG Toppidrett som golftrener.

Mobil: 482 54 554, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Robin Pettersson

Robin Pettersson

Robin Pettersson er 32 år gammel og kommer fra Helsingborg i Sverige. Robin har jobbet som instruktør siden 2005 da han kombinerte arbeidet med spill på Nordea Tour. Etter hvert begynte arbeidet å få en større rolle og han tok trenerutdanningen gjennom PGA i Sverige i perioden 2007-2010.
Robin har arbeidet i Norge siden 2009, senest på Bærum Golfklubb i 2014. Robin tar i mot golfere i alle aldre og på alle nivåer. I instruksjonstimene legger Robin stor vekt på å skape forståelse gjennom en klar pedagogisk tilnærming som skal bidra til at spilleren får mulighet til forbedringer både på kort og lang sikt.

Mobil: 473 46 421, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Marie Høgmoen

Marie Høgmoen

Marie Høgmoen begynte å jobbe her på Oslo Golfklubb våren 2016. Hun avsluttet i 2016 sine studier med en bachelor i idrettsvitenskap, spesialisering i trenerrollen, samtidig som hun var en del av det første kullet som gitt ut med den nye golftrenerutdanning. Marie har selv erfaring som spiller og har spilt flere år på Norgescup og Østlandstour. Hun har også representert Drøbak golfklubb i NM og Lag-NM for både jenter og damer. Hun vant også Drøbak Masters i 2015.
Etter 5 år i proshopen i Drøbak Golfklubb før hun valgte å ta steget som trener/ bytte til Oslo Golfklubb, har Marie utviklet en interesse for golfutstyr og synes kølletilpasning/clubmaking er spennende. Marie holder seg jevnlig oppdatert på kurs og foredrag som hun kan ta nytte av i sin rolle som trener. I sin undervisning, ønsker Marie å skape fokus på mestring og tilrettelegging for spillerne, slik at de utvikles ut ifra sine ønsker og behov.  Marie synes det beste ved å være trener er å ta del i en spillers utviklingsprosess, uansett alder og nivå.

Mobil: 917 76 856, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jørgen Sevilhaug

Jørgen Sevilhaug

Jørgen Sevilhaug begynte å jobbe på Oslo Golfklubb våren 2016, som sesongbasert trener ved siden av mastergradsstudier. Han avsluttet i 2016 en bachelor i idrettsvitenskap, spesialisering i trenerrollen, samtidig som han var en del av det første kullet som gikk ut med den nye golftrenerutdanning. Før han kom til Oslo GK jobbet han som assistent trener i Kristiansand Golfklubb, hvor han også startet sin golfkarrière for 12 år siden. Mestring og utvikling, uansett nivå og alder, er det Jørgen har fokus på og han ønsker å kunne gi alle muligheten til å drive med golf så lenge som mulig.

Mobil: 418 55 624 , e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontakt oss

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189


Åpningstider

Administrasjon: Hverdager 08:30-16:30
Pro Shop: Hverdager 10.00-16.00
Kafé: Stengt, åpent for leie av lokaler
Driving range: Åpen til 28. oktober
Treningslokalet: Hverdager 08.00-21.00 (helg 15.30)
Innegolfen: åpner 1. nov. 2018


Slider

Kontakt oss

Åpningstider

Følg med

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Org.nr. 970 135 189

Hverdager 08:30-16:30
Hverdager 10.00-16.00
Stengt, åpent for leie av lokaler
Åpen til 28. oktober
Hverdager 08.00-21.00 (helg 15.30)
Åpner 1. november

Administrasjon:
Pro Shop:
Kafé:
Driving range:
Treningslokalet:
Innegolfen:

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider