• Hjem
  • Spill

Bedriftsgolf

Oslo Golfklubb tilbyr også muligheten for å arrangere en corporate dag for dine ansatte og kunder her hos oss. Dette er en glimrende måte å samle sine viktigste assosierte på, hvor man kan nyte en toppklasse golfbane i vakre omgivelser og fullføre dagen med middag på terrassen med utsikt over banen, bogstadvannet og sørkedalen. OGK har stor og god kompetanse på arrangementsledelse og tar stolthet i å kunne gi deg som kunde en best mulig dag på Bogstad. En unik mulighet til å tilbringe tid med viktige kunder og ansatte!

Vi skreddersyr pakken etter ditt behov for å imøtekomme ulike ønsker og krav. Vi har også toppmoderne møterom tilgjengelig for bruk med prosjektor, TV, trådløst internett og tavler. Ta møtet med kunden her hos oss og fullfør dagen med 9 eller 18 hull på Norges beste golfbane. Alltid inkludert i prisen vil være alt administrativt arbeid med gjennomføring av spill/turnering og "Welcome kit" med baneguide, pegger, ballmarkør, blyant og greengaffel.

Flere store bedrifter har benyttet seg av vårt anlegg i forbindelse med turneringer for kunder og ansatte.

Tilbyr opplevelser av høy kvalitet

"Et av våre verdigrunnlag er at vi skal ha det morsomt og lønnsomt, og i akkurat den rekkefølgen. Derfor har vi Reitan Convenience nå i flere år hatt gleden av å invitere våre samarbeidspartnere til en litt annen type dag enn det vi ellers har, her på Bogstad. Oslo Golfklubb, og deres team, klarer virkelig å legge til rette for et arrangement som gjør at hver eneste en av våre gjester synes de har hatt en fantastisk dag, uansett hvordan spillet har gått! Da har vi hatt det morsomt, noe vi igjen er sikre på også blir lønnsomt. Det at våre viktige samarbeidspartnere kommer igjen år etter år er avgjørende for oss, og takket være den unike totalopplevelsen en får hos Oslo Golfklubb og på Bogstad golfbane gjør de det".

Stian Breivik, Markedssjef Narvesen
Fantastisk beliggenhet og en spektakulær golfbane

“Tech Data arrangerer årlig en turnering på vakre Bogstad, og vi er svært fornøyde med samarbeidet vi har med Oslo Golfklubb. Vi føler oss alltid velkommen og arrangement- og turneringsansvarlig legger alltid profesjonelt tilrette for en fantastisk ramme rundt vår turnering. Vi får hyggelige tilbakemeldinger fra alle våre kunder som deltar, og å få spille på Norges flotteste bane er en opplevelse både vi og våre kunder setter stor pris på. Tusen takk for gode kundeopplevelser.”

Siri Nymoen, Marketing Manager Techdata Norge AS

Kontakt

Kontakt gjerne klubben for mer informasjon ved Marius Thorp, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf. 22 51 05 64.

Pro Shop: Hverdager 10:00-16:00
Restaurant: Stengt
Driving range: Stengt
Innegolfen: Åpner 30. okt.
Treningslokalet: Hverdag 08-21, helg 08-15

Face b Facebook