• Hjem
  • Restaurant
  • Selskapslokaler

Festlokaler til leie

Med sin sentrale beliggenhet i vakre omgivelser ved Bogstadvannet på Oslo Vest kan Oslo Golfklubb tilby flotte festlokaler til leie. Lokalene danner en hyggelig ramme for store og små begivenheter som julebord, dåp, konfirmasjon, minnestund eller møter med dine forretningsforbindelser.

Bilder til web

Festlokaler med Oslos grønneste utsikt

Oslo Golfklubbs festlokaler har en unik beliggenhet kun 15 minutter fra Oslo sentrum. Fra utleielokalene i klubbhuset skuer man ut over norges beste golfbane og videre til Bogstadvannet. Vi kan tilby gode parkeringsmuligheter og enkel adkomst for rullestolbrukere.

Flotte festlokaler til konfirmasjon, dåp, julebord eller forretningsmøter

Restauranten på Oslo Golfklubb har to flotte lokaler til utleie: peisestuen og kafeen. Lokalene er forbundet med skyvedør og kan leies hver for seg eller sammen.  Anbefalt maksimalt antall gjester er ca 120.

• Peisetuen skaper en flott ramme for konfirmasjon, dåp, julebord eller jubileum.
    Den er på ca. 100 m2 og her er det plass til 70 gjester ved runde bord eller 100 gjester ved langbord. I golfesongen kan lokalet leies fredags- og lørdagskvelder fra kl 18.00. Utenom sesong er det åpent for leie alle dager.
  • Kafeen er på ca 120 m2 og har en stor bar og store vinduer som vender ut om golfbanen og Bogstadvannet. Kafeen kan leies alle dager i vintersesongen.

Vi har også et enkelt stereoanlegg til spilling av musikk fra Sonos. Projektor og lerret finnes på huset.

Kontakt oss og fortell oss hva du ønsker

Kanon Catering med Erling Sunndal i spissen står for maten og leverer godt uansett om dere velger enkel buffet eller en lukseriøs 5-retters. Dersom noen i selskapet vegetarianere/veganere, eller har spesielle behov er dette inget problem.

Vil dere danse etter middagen passer dette utmerket i kafeen som har egen bar med alle rettigheter frem til kl 03.00.

Vi kan være behjelpelig med blomster og pynting, DJ, band, aktiviteter, transport mm. Si ifra hva dere ønsker, og vi løser det. Vi er gode på å arrangere og gjennomføre og har fått fantastisk hyggelige tilbakemeldinger.

Kontakt

Restauranten drives av Per Anders Rangul og han kontakter du ved å sende en e-post tilDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ringe 924 12 141.

Pro Shop: Hverdager 10:00-16:00
Restaurant: Stengt
Driving range: Stengt
Innegolfen: Åpner 30. okt.
Treningslokalet: Hverdag 08-21, helg 08-15

Face b Facebook