• Hjem
  • Kafé
  • Selskapslokaler

Festlokaler til leie

Med sin sentrale beliggenhet i vakre omgivelser ved Bogstadvannet på Oslo Vest kan Oslo Golfklubb tilby flotte festlokaler til leie. Lokalene danner en hyggelig ramme for store og små begivenheter som julebord, dåp, konfirmasjon, minnestund eller møter med dine forretningsforbindelser.

Bilder til web

Festlokaler med Oslos grønneste utsikt

Oslo Golfklubbs festlokaler har en unik beliggenhet kun 15 minutter fra Oslo sentrum. Fra utleielokalene i klubbhuset skuer man ut over Norges beste golfbane og videre til Bogstadvannet. Vi kan tilby gode parkeringsmuligheter og enkel adkomst for rullestolbrukere.

Flotte festlokaler til konfirmasjon, dåp, julebord eller forretningsmøter

Kafeen på Oslo Golfklubb har to flotte lokaler til leie: peisestuen og kafedelen. Lokalene er forbundet med skyvedør og kan leies hver for seg eller sammen.  Anbefalt maksimalt antall gjester er ca 120.

• Peisestuen skaper en flott ramme for konfirmasjon, dåp, julebord eller jubileum.
    Den er på ca. 100 m2 og her er det plass til 70 gjester ved runde bord eller 100 gjester ved langbord. I golfesongen kan lokalet leies fredags- og lørdagskvelder fra kl 18.00. Utenom sesong er det åpent for leie alle dager.
  • Kafedelen er på ca 120 m2 og har en stor bar og store vinduer som vender ut om golfbanen og Bogstadvannet. Dette lokalet kan leies alle dager i vintersesongen.

Vi har også et enkelt stereoanlegg. Projektor og lerret finnes på huset.

Kontakt oss og fortell oss hva du ønsker

Vi kan levere mat uansett om dere velger enkel buffet eller en lukseriøs 5-retters. Dersom noen i selskapet vegetarianere/veganere, eller har spesielle behov er dette inget problem.

Vil dere danse etter middagen passer dette utmerket i kafeen som har egen bar med alle rettigheter frem til kl. 03.00.

Vi kan være behjelpelig med blomster og pynting, DJ, band, aktiviteter, transport mm. Si ifra hva dere ønsker, og vi løser det. Vi er gode på å arrangere og gjennomføre og har fått fantastisk hyggelige tilbakemeldinger.

Kontakt

For mer informasjon og booking ta kontakt med Marius Thorp, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller mob. 959 60 556.

Pro Shop: Hverdager 10.00-16.00
Kafé: Stengt, åpent for leie av lokaler
Driving range: Åpen til 28. oktober
Treningslokalet: Hverdager 08.00-21.00 (helg 15.30)