Herregruppens program 2022

Velkommen til en ny golfsesong og Herregruppens andre sesong på Bogstad! Her finner du informasjon om turneringsprogrammet og planer for i år.

Herrekomiteen har jobbet iherdig gjennom vinteren for å lage et tilbud som vi håper vil favne bredest mulig blant klubbens herrer fra 22 år og oppover.

«Herredag» - hver tirsdag ettermiddag fra kl. 15-18

Fjorårets lansering av herredagen ble en knallsuksess! Herrekomiteen har fått mange hyggelige tilbakemeldinger på tvers av hele klubben om at dette var et gledelig og etterlengtet tilbud for klubbens del. Vi bygger videre på konseptet fra fjoråret, men vi har valgt å gjøre noen justeringer basert på innsikt fra golfboks og tilbakemeldinger fra dere gjennom sesongen.
Her kan du lese mer om årets justeringer

Dette er likt som i fjor:

Første mann til mølla, her blir det rift om plassene! Herredagen vil være vårt faste samlingspunkt hver uke gjennom golfsesongen. Klubben har tildelt oss faste starttider i Golfbox på tirsdager fra kl. 15:03 - 16:54 og fra kl 17:30 - 17:48. Dette tilsvarer 64 plasser fordelt på 16 flighter. Vår ambisjon er å fylle disse starttidene med fulle flighter hver tirsdag, og gitt at etterspørselen blir større enn tilbudet har vi god dialog med klubben om muligheten for flere starttider der det er mulig. På grunn av det høye spilletrykket på banen er det viktig at vi alle møter opp til tiden vi har fått tildelt.

Hensikten med Herredagen er å skape en felles møteplass for herrene på Bogstad hvor vi blir kjent og konkurrerer ukentlig. Ettersom startlisten blir trukket vil dine spillepartnere variere fra uke til uke, noe fjorårets tilbakemeldinger viste at var utelukkende positivt for klubbmiljøet.

På Herredagen konkurrerer vi om følgende:

• Dagens runde
  • Order of Merit – Herrepokalen
  • Plass på Anker Cup laget
  • Sesongens beste bruttosnitt
  • Eclectic Brutto og Netto

Les mer om Herredagen og turneringsformatet her.

Påmelding, betaling og starttid

Påmelding til Herredagen åpnes tirsdager kl. 12:00 i Golfbox 14 dager før turneringsdag. Siste frist for påmelding og avmelding er søndag kl. 12:00 for deltagelse påfølgende tirsdag.

Ønske om tidlig eller sen starttid angis ved påmelding. Vi forsøker å etterkomme dette så langt det er mulig. Startlisten trekkes og gjøres tilgjengelig i Golfbox i løpet av mandagen.

Deltageravgiften er kr 75,- per runde og betales i Golfbox ved påmelding. Avgiften går til premiering av de ulike konkurransene og sosiale tiltak i herregruppen.

Sommerfest og sesongavslutning

Sommerfest for herregruppen arrangeres etter turneringen tirsdag 21. juni kl. 19:00.

Sesongavslutning arrangeres lørdag 24. september etter sluttspillrunden. Middag og premiering i klubbhuset etter runden.

Anker Cup mot Haga 16-17. september

I fjor skrev vi historie og etablerte et fantastisk «nabo-oppgjør» mot Haga. Dette ble fjorårets store snakkis og for mange var dette selve motivasjonen til å spille herredag uke etter uke – i dårlig vær eller en times kjøring hjem fra hytta i fellesferien. Vi skapte magiske øyeblikk og enormt engasjement både på og utenfor banen på selve matchdagen. Live scoring sørget for at medlemmer fra nært og fjernt møtte opp og heiet lagene frem. Stemningen var elektrisk og nervene i høyspenn! Glem at vi tapte på siste hullet, det kunne veldig fort ha gått andre veien også. I år reiser vi til Haga og «bøtta» skal tilbake der den hører hjemme!

Vil du delta i år? Da må du spille herredag og kvalifisere deg inn. Siste tellende kvalikdag er etter herredagen tirsdag 6. sep.

Klikk her for egen Anker Cup presentasjon for å lese mer om kriterier for laguttak.

Hverdager 08-17
Hverdager 09-22