Vi kommer, gjør du?

Cecilie Krefting og Hanne Nyquist oppfordrer yngre medlemmer til å stille på årets dugnad.

Hanne og Cecilie kommer begge på årets dugnad lørdag 22. april kl. 10.00 og de oppfordrer den yngre garde til å ta i et tak for klubben!

Årets vinter har vært hard for banen og det har blitt brukt mye krefter for å redusere skadene etter et svært omskiftelig vær. Banepersonalet har gjort, og vil fortsette å gjøre arbeidet på best mulig måte, men klubben ber nå spesielt deg, som representerer den yngre garde i klubben, om hjelp til å løse de litt enklere, men likevel tidkrevende oppgavene. Eks. fjerne løv og kvist, rydde søppel langs Bogstadvannet, utplassere merkestaker og enkle malerjobber.

Film for de små

Ta med barna. Vi tilbyr barnepass og snurrer film for de små som ikke ønsker å bli med ut på banen.

Vinn en OGK-putter

Alle som deltar får utdelt et lodd ved ankomst, og blir med i trekningen av Odyssey putter med klubbens logo. Når arbeidet er ferdig blir det «Closest to the pin» konkurranse på rangen, med mulighet til å vinne gavekort i Pro Shop. Det skal heller ikke stå på pølser, saft, kaffe og boller.

Både Cecilie Krefting og Hanne Nyquist kommer og de håper å se flere av klubben yngre medlemmer ta i et tak.
- Ofte ser vi at det er den samme faste gjengen som møter opp, og det bør vi litt yngre i klubben gjøre noe med. Ved å delta bidrar vi til å holde kostnadsnivået i klubben nede, og å skape en sosial arena. Dugnaden er selve startskuddet på en ny golfsesong og en hyggelig sammenkomst, forteller Cecilie og Hanne.

Fakta om dugnaden

• Oppmøte utenfor hovedinngangen kl. 10:00 lørdag 22. april.
  • Utstyr deles ut til hver enkelt deltaker, men ta gjerne med hansker.
  • Barn er hjertelig velkommen til å delta på dugnaden. De som ikke blir med ut på banen kan se film.
  • Arbeidet pågår i ca. 3 t. før det blir servering og «Closest to the pin» konkurranse på rangen. Klubben stiller med golfkøller.
  • Avsluttes ca. kl. 15:00.

Bilder fra dugnaden i 2016:

dugnad8
dugnad7
dugnad4
dugnad6
dugnad5
dugnad3
dugnad
dugnad2
dugnad1

Pro Shop: Hverdager 10:00-16:00
Restaurant: Stengt
Driving range: Stengt
Innegolfen: Åpner 30. okt.
Treningslokalet: Hverdag 08-21, helg 08-15

Face b Facebook