Noe er litt vanskelig å kvitte seg med

Det er ikke fritt for at mange golfere har mye brukt golfutstyr stående i kjeller og garasje. Christian Berg, mangeårig medlem i klubben, er en av dem.

Christian begynte å spille golf i 1984 og var veldig aktiv frem til ca. 1994. Opp gjennom årene har han tatt vare på mye av golfutstyret og det har etter hvert tatt mye plass i leiligheten på Røa. I år vil han benytte seg av Golfmarkedet, selge det han ikke lenger trenger, og blant annet levere inn 12 av totalt 18 golfbager for salg.
-Mye av golfutstyret har jeg selvfølgelig kjøpt selv, men mye har jeg fått som premier og gaver også. Jeg syns jeg har mye bra å selge. F. eks denne driveren, den har jeg benyttet mye og slått langt med. Og denne lett-bærebagen, som inneholder et komplett jernsett, alle av samme merke og bare 2 år gamle, tror jeg kan blir lettsolgt på årets golfmarked, forteller Christian.

Noe utstyr er det er litt vanskelig å kvitte seg med rett og slett, forteller Christian, og sikter til noen køller i en litt eldre golfbag.
- Det er noen ting som man har ekstra følelser for. For eksempel den der som var med da jeg spilt mye turneringsgolf.

I dag jobber han med golfreiser i firmaet Golfbreaks.com og spiller mest der hvor reisene tar ham. Selv om han ikke er en like seriøs spiller som før spiller han fortsatt 40 runder i året, og det med et golfsett i øverste klasse og prisen gjenspeiler dette. Men sånn har det ikke alltid vært.
- Jeg har kjøpt en god del golfutstyr på bruktmarkedet, spesielt da jeg var yngre. Som barn trenger man kanskje ikke nytt golfutstyr hvert år, men man vokser og starter kanskje med et sett juniorkøller før man går videre til et dame- eller herresett. Det er verdt å ta turen. Jeg fant en putter i fjor og en litt lettere golfbag. Markedet byr på mange muligheter for å gjøre en god handel, forteller Christian.

Fakta om Golfmarkedet

Golfmarkedet ble for mange år siden startet opp av headpro Stephen Newey. I begynnelsen var det kun et «byttemarked» som først og fremst var tiltenkt juniorspillerne som relativt raskt vokser fra utstyret. På «byttemarkedet» møttes man en gang i året og byttet til seg det utstyret man trengte.

På årets golfmarked vil klubbens fem PGA-proer være tilstede for å bistå kunder med å gjøre gode kjøp. Kunder vil også få anledning til å teste utstyret på rangen.

Som i tidligere år går 30 prosent av salgssummen til juniorsatsingen i klubben. Resten går til selger. Utstyr som blir priset til kr. 300,- eller lavere vil i sin helhet tilfalle junioravdelingen.

Innlevering og prisfastsettelse:
I perioden 18. april – 28. april etter avtale med idrettsleder Jan Wojtaszek, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Alternativt kan innlevering gjøres i treningslokalet ved driving rangen 4. og 5. mai kl. 18:00-20:00.

SALG/GOLFMARKED: Lørdag 6. mai kl. 10.00 - 15.00.

Utlevering/utbetaling:
I treningslokalet mandag 8. mai kl. 17:00-20:00.  Kontroll av oppgjør kan gjøres samtidig ved henting av utstyr eller gjennomføres per telefon til Jan, tlf. 907 27 907, samme dag mellom kl. 09:00-13:00.

Pro Shop: Hverdager 10:00-16:00
Restaurant: Stengt
Driving range: Stengt
Innegolfen: Åpner 30. okt.
Treningslokalet: Hverdag 08-21, helg 08-15

Face b Facebook