Avslutningsdag for senior herrer

Onsdag 28. september avsluttet Senior Herrer årets sportslige sesong med shotgunturnering og servering av vafler/kaffe. På kvelden var det årsmøte, Magnumputten og middag.

Været var veldig mye bedre enn fryktet og kl. 10 ble spillerne utplassert på de forskjellige hullene før Stephen hevet hagla og startet det hele. På hull 14 var to nittiåringer godt i gang med sin runde (se bilde lenger ned i artikkelen).

Resultater:

Klasse A: 1. Christian Loennecken Holst 39 poeng, 2. Christian Storm 38 poeng, 3. Odd Eilert Hellem 37 poeng.

Klasse B: 1. John Ove Laland 37 poeng, Carl Gunnar Burenius 37 poeng, 3. Stein Oppedal 36 poeng.

Klasse C: 1. Kåre Engebretsen 36 poeng, 2. Benno Patt 36 poeng, 3. Richard Furuholmen 33 poeng.

Closest to the pin ble: Klaus Friman Clasen på hull 3, Christian Storm på hull 8, Knut Thjømøe på hull 11 og Trygve Sundbø på hull 16.

Gavekort ble delt ut på middagen. De som ikke var til stedet, henter kortene i Pro Shop.

Årsmøte, magnumputt, middag og premieutdeling

Dagen ble avsluttet med årsmøte, magnumputt, middag og premieutdeling. Årsberetningen for 2022 ble gjennomgått av leder for seniorkomiteen. Et foreløpig regnskap ble presentert av vår kasserer. Han la ikke skjul på at det har vært krevende å ha oversikt over inntekter og utgifter etter at klubben har tatt over den løpende føringen.

Valget ble fort gjennomført fordi alle i komiteen fortsetter.

Før vi åpnet for evaluering av årets sesong, fikk vi en orientering av Jens Engelstad om restaurering av et gammelt hull på campingen. Han oppfordret senior herrer til å komme å delta på dugnad når den tid kommer. Målet er at dette skal være klart til vårt 100-års jubileum i 2024.

Fra evaluering/diskusjon rundet årets sesong har komiteen notert seg følgene som det vil bli tatt stilling til:

• Endre nåværende klasseinndeling. Ulike meninger om alder kontra handicap.
  • Gjennomføre en runde fra tee 41. Gjeninnføre birdieputten.
  • Interesse for innespill med en form for Order of Merit-premiering.
  • Heve kontingenten til kr 100,-.

Etter årsmøtet ble Magnum Putten arrangert og vinner ble Arne Trygve Oen.

Til middagen hvor 47 herrer deltok, ble det servert lammecarrè m/tilbehør og sjokoladefondant til dessert. Det smakte som alltid veldig godt.

Premieutdeling

Da var det klart for årets store premieutdeling etter 17 turneringsdager og Match Play spill. Seniorpokalen ble vunnet av Stein Aasheim med 200 poeng hvor Per Arvid Sveum ble nr. 2 med 193 poeng og Henning Monsen nr. 3 med 188 poeng.

Match Play A ble vunnet av Arne Enger og Mach Play B, av Benno Patt.

For seniorpokalen og premiering av klasse A, B, C er det de fem beste rundene gjennom sesongen som teller.

I klasse A var det Stein Aasheim, Arne Enger og Petter Balstad som kom på pallen. For klasse B vant Per Arvid Sveum med Henning Monsen og Asbjørn Ramnefjell på de neste plassene. Klasse C ble vunnet av Erik Nes etterfulgt av Jan Erik Viul-Villersø og Benno Patt.

Arne Enger vant Eclectic brutto 58 slag og Eclectic netto ble vunnet av Ove Thorsheim 47 slag.

Per Arvid Sveum ble premiert for å ha deltatt flest ganger (les: alle onsdagsrunder) i løpet av sesongen.

Alle resultatene finnes i GolfBox.

Seniorkomiteen takker for årets deltakelse og ønsker samtidig velkommen til spill i simulatorsenteret Golfland. Vi vil også takk for hjelp vi har fått fra Proshop og sekretariatet. Christian Aronsen har vært til spesielt stor hjelp til gjennomføring av årets runder.

Seniorkomiteen

Klikk på bildene for en større visning:

Cr-herre-avslutningnyhet2
Cr-herre-avslutningnyhet4