Member/Guest Finale på Valderrama

Finalistene på første tee før teeoff; Kasper, Haakon, Thomas og Jon.

Årets finale av Member/Guest Invitational ble i helgen spilt på selveste Valderrama Golf Club i Spania!

Før sommeren arrangerte klubben den tredje utgaven av Member/Guest Invitational, en turnering hvor medlemmer kan ta med seg en valgfri gjest på sitt lag. Spilleformatet var best ball med parets beste score tellende på hvert hull. 50 par kjempet om de to første plassene som ble premiert med en reise til Spania.

På Bogstad var det unggutta Kasper Gundersen og hans gjest Haakon Paaske (Haugesund GK) som tok førsteplassen med suverene 50 poeng. De ble tett fulgt av Jon Bjorheim og hans gjest Thomas Sandborg (Ballerud GK). De to vinnerparene sikret seg dermed muligheten til å spille om pokalen på Valderrama Golf Club.

Finalistene satt seg på flyet sørover torsdag kveld. Fredag formiddag innledet turen med en runde på Atalaya Golf & Country Club. Finalistene benyttet anledningen til å finjustere formen til lørdagens finale.

Lørdag morgen var det duket for finalematch på Valderrama. Banen viste seg fra sin beste side etter at den for bare to uker siden arrangerte den årlige Europatour-turneringen, Valderrama Masters. Finaleformatet var best ball match (fourball) – en spennende og kompetitiv konkurranseform på en perfekt matchspillsbane hvor det tidligere har blitt spilt Ryder Cup.

De første ni hullene ble preget av skiftende vær med noen regnskurer. Jon og Thomas taklet det skiftende været best, og var 5 opp ved runding. På back nine ble været riktig så fint, og Kasper og Haakon kjempet seg tilbake med godt spill på hull 10 og 11. Unggutta maktet likevel ikke å innhente Jon og Thomas sitt forsprang. De eldste avgjorde på det ikoniske par-3 15. hullet med sluttresultatet 4&3.

– Vil takke Oslo Golfklubb og turneringskomiteen for en super tur til Spania. Et bra turopplegg, og en fantastisk golfopplevelse på Valderrama. Takk til Kasper og Haakon som ga oss en bra «fight» på banen, og til makker Jon for supert spill. Vil også berømme reiselederne Martin og Erik som gjorde dagene våre lette. Dette er en tur jeg sent vil glemme, forteller Thomas.

Et fint punktum på årets turneringssesong. Neste år gjentar vi suksessen med Member/Guest Invitational på Bogstad i junimåned. Kanskje venter et nytt spennende reisemål til de beste parene.

– Turneringskomiteen

Valderrama06nyhet
Valderrama08nyhet
Valderrama07
Valderrama04
Valderrama05
Valderrama02nyhet

Pro Shop: Hverdager 10:00-16:00
Restaurant: Stengt
Driving range: Stengt
Innegolfen: Åpner 30. okt.
Treningslokalet: Hverdag 08-21, helg 08-15

Face b Facebook