“Lag-NM” senior

Heidi Lium, Inger-Anne Berge, Ellen Juel og Erica Blakstad.

Lag-mesterskapet 2022 som arrangeres av Norsk Senior Golf gikk av stabelen 17-18. september. Her kan du se resultatene i de forskjellige divisjonene.

DIVISJON 3 - Lagene spilte på Elverum golfklubb.

DAMER
Vinnerlag - Grini GK (26 slag foran OGK)
OGK: Heidi Lium, Inger-Anne Berge, Ellen Juel og Erica Blakstad.
De var nr. 5 etter fourball lørdag og beholdt 5 plass etter singlene hvor Erica hadde den laveste scoren.

Inger-Anne kommenterer: "Så fantastisk gøy å være med selv om brutto slag (slaggolf) er litt heftig for oss i 3. divisjon."

HERRER
Vinnerlag - Elverum GK (4 slag foran OGK)
OGK: Ove Laland, Tom Dahl, Rune Holmøy og kaptein Pål Storaas.
De var nr. 1 etter fourball lørdag og falt til 2. plass etter singlene hvor Tom hadde den laveste scoren.

Tom kommenterer: "Andre plassen her er god på en nydelig, men tøff og uvant bane. Men dette burde vi vunnet ganske greit. Elverum golfbane går totalt under radaren for mange. Det er synd for denne banen er en av landets desidert beste baner."

Pål kommenterer: "Spilte 1 under par første ni på første dagen. Observerte Ulv på 18 tee når vi gikk på hull 10!"

DIVISJON 2 - Lagene spilte på Borre GK

DAMER
Vinnerlag - Drøbak GK (22 slag foran OGK)
OGK: Anne Line Bakkevig, Hege Rønning, Lise Buer og Cecilie Ditlev-Simonsen.
De var nr. 4 etter fourball lørdag og klatret 1 plass etter singlene hvor Cecilie hadde den laveste scoren. Det ble lik score som Sandefjord, men fikk pallplassen.

Bilde 3 tilpasset

HERRER
Vinnerlag - Drammen GK (24 slag foran OGK)
OGK: Tim Bye, Arne Enger, Pål Christiansen og kaptein Einar Skogstad.
De var nr. 5 etter fourball lørdag og beholdt plassen etter singlene hvor Tim hadde den laveste scoren.
Tim kommenterer: "Litt skuffet at vi ikke klarte å klatre etter dag 1, men vi ble ikke helt venn med de ondulerte greenene på Borre."

DIVISJON 1 - Lagene spilte på Vestfold GK

DAMER
Vinnerlag - Oslo GK (11 slag foran Sola GK)
OGK: Cathrine Schrøder, Ingrid Martens, Jannicke Bakken og Kristin Klæboe Larsen.
De var nr. 1 etter fourball lørdag. Søndag gikk de 3 slag bedre enn Sola og sikret dermed seier med 11 slag. I singlene hadde Cathrine den laveste scoren med 74 slag.

Bilde 2 tilpasset

HERRER
Vinnerlag - Miklagard GK (17 slag foran OGK)
OGK: Thor Jusnes, Pål Solberg, Asbjørn Ramnefjell og kaptein Øyvind Reinertsen De var nr. 2 etter fourball lørdag og beholdt plassen etter singlene hvor Asbjørn hadde den laveste scoren med 76 slag.

Bilde 4 tilpasset

Øyvind kommenterer:
"Oslo Golfklubb forsvarte 2. plassen fra fjoråret i NSG Lagmesterskap (regnes som NM for lag +50 år). I år gikk 1. divisjon av Lagmesterskapet på Vestfold Golfklubb. Det var mye vind, men ellers fine forhold. Noen og enhver slet med å holde ballen i spill. Gratulerer til suverene Miklagard Golf som gikk -3 totalt i løpet av 2 bestballer og 3 tellende singelrunder.

Hos oss imponerte Asbjørn mest med en solid 76 runde på søndag i vinden. De eldste var altså fremdeles best! Pål gikk 78, Øyvind 80 og Thor 81. Vi følte en viss skuffelse over resultatet, men Oslo kom nest øverst på pallen. Neste år skal vi til topps! Nå blir det mer trening i vinter!"

Hverdager 08-17
Hverdager 09-22