Golfmarked 2018

Hvis du har golfutstyr du vil selge på årets Golfmarked kan det leveres inn til klubben allerede nå! Vi lagrer det gjennom vinteren og klargjør for markedsdagen lørdag 5. mai.

Hver vår arrangerer Oslo Golfklubb golfmarked hvor brukt golfutstyr skifter eier. Har du planer om å skaffe nytt utstyr for kommende sesong kan du allerede nå levere inn det gamle. Klubben vil lagre det over vinteren og legge det frem for salg på Golfmarkedet som vil finne sted lørdag 5. mai.

Vinn-vinn for golfere og klubb

Infomail

Ved å ta imot utstyr allerede nå håper vi å få inn ekstra mye bra. Idrettssjef, Jan Wojtaszek, er øverste ansvarlig for Golfmarkedet.

- Vi har behov for å få inn ordentlig utstyr. Det vil si utstyr som ikke er alt for gammelt og som er i god stand. Både traller, golfkøller, bager og puttere er av stor interesse. Har du utstyr som du ikke ønsker å lagre over vinteren er det bare å ta kontakt med meg på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Det er viktig å presisere at det må avtales tid med meg før selve innleveringen og prisfastsettelsen finner sted, sier Jan.

Dato for Golfmarkedet i 2018 er nå fastsatt til lørdag 5. mai. Utlevering av utstyr som ikke blir solgt, alternativt oppgjør for solgt utstyr, vil finne sted andag 7. mai.

Viktig bidrag til juniorsatsingen

30 prosent av salgssummen går som vanlig til juniorsatsingen i klubben. Resten går til selger. Utstyr som blir priset til kr. 300,- eller lavere vil i sin helhet tilfalle junioravdelingen.

NB! Time for innlevering må avtales på forhånd!

Mer informasjon og time for innlevering av utstyr, kontakt klubben ved å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi presiserer at innlevering av utstyr ikke kan gjennomføres uten at det er avtalt med Jan på forhånd.

Pro Shop: Hverdager 10.00-16.00
Restaurant: Stengt