Har du golfutstyr du vil selge?

Hvis du har golfutstyr du ønsker å selge på neste års Golfmarked kan det leveres inn til klubben allerede nå! Vi lagrer det gjennom vinteren og klargjør for salg i slutten av april 2018.

Hver vår arrangerer Oslo Golfklubb golfmarked hvor brukt golfutstyr skifter eier. Har du planer om å skaffe nytt utstyr for kommende sesong kan du allerede nå levere inn det gamle. Klubben vil lagre det over vinteren og legge det frem for salg på Golfmarkedet som antagelig vil finne sted i slutten av april 2018. Nøyaktig dato er ikke satt.

Vinn-vinn for golfere og klubb

Ved å ta imot utstyr allerede nå håper vi å få inn ekstra mye bra. Idrettssjef, Jan Wojtaszek, er øverste ansvarlig for Golfmarkedet.
- Vi har behov for å få inn ordentlig utstyr. Det vil si utstyr som ikke er alt for gammelt og som er i god stand. Både traller, golfkøller, bager og puttere er av stor interesse. Har du utstyr som du ikke ønsker å lagre over vinteren er det bare å ta kontakt med meg på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Det er viktig å presisere at det må avtales tid med meg før selve innleveringen og prisfastsettelsen finner sted, sier Jan.

Dato for Golfmarkedet i 2018 er ikke bestemt, men vi tar sikte på å arrangere det en lørdag i slutten av april. Utlevering av utstyr som ikke blir solgt, alternativt oppgjør for solgt utstyr, vil finne sted den påfølgende mandagen etter markedet.

Viktig bidrag til juniorsatsingen

30 prosent av salgssummen går som vanlig til juniorsatsingen i klubben. Resten går til selger. Utstyr som blir priset til kr. 300,- eller lavere vil i sin helhet tilfalle junioravdelingen.

NB! Time for innlevering må avtales på forhånd!

Mer informasjon og time for innlevering av utstyr, kontakt klubben ved å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi presiserer at innlevering av utstyr ikke kan gjennomføres uten at det er avtalt med Jan på forhånd.

Pro Shop: Hverdager 10:00-16:00
Restaurant: Stengt
Driving range: Stengt
Innegolfen: Åpner 30. okt.
Treningslokalet: Hverdag 08-21, helg 08-15

Face b Facebook