Avslutningsturnering i solskinn

Asbjørn Ramnefjell, Trond Haug og Ole Martin Beck

Etter omtrent 5 måneder golfsesong var det på lørdag 7.oktober duket for Avslutningsturnering i solskinnet på Bogstad.

Hele 27 lag stilte til start på Avslutningsturneringen, noe som skulle bli en flott avslutning på turneringssesongen i strålende solskinn. Spilleform var scramble med store hull på alle par 3 hull og et gratis kast på hvert par 5 hull, hvor hver spiller måtte ha 3 tellende utslag og den spillers slag man valgte kunne ikke slå neste slaget. Lagene var også delt inn automatisk slik at alle lag hadde omtrent samme spillehandicap.

I tillegg var det nærmest hullet på alle par 3 hull, hvor vinnerne av en flaske Lansoon Champagne ble;

Hull 3 - Tim Bye
Hull 8 - Cecilie Krefting
Hull 11 - Per Franzen
Hull 16 - Sigmund Fagerli

I hovedkonkurransen var det de ti beste lagene som ble premiert og det ble spilt mye god golf denne lørdagen, man måtte ned på 12 under par netto for å bli nummer ti. Laget som tok tredjeplassen på 16 under par netto besto av Knut Arvid Johnsen, Eva Thomassen, Stein Oppedal og Ottar Soltvedt. På andre plass med 17 under par netto kom laget bestående av Niels Vik, Erik Nes, Benno Patt og Anne-Karin Bjørøy Ølnes.

Vinnerlaget ble tilslutt Mogens Gad, Wenche Jahre, Camilla Raanaas Juell og Marius Thorp på hele 19 under par netto, vi gratulerer!

På premieutdeling etter spill ble også klubbmesterpokalene delt ut til de klubbmesterne som var tilstede;

Senior Herre klubbmester Ole Martin Beck
Eldre Senior Herre klubbmester Asbjørn Ramnefjell
Senior Herre 75+ klubbmester Trond Haug

Tilslutt takket formann i klubben Jens-Ove Hagen av for årets sesong, der han informerte om spillet på banen gjennom året og også ønsket samtlige golfere på gjensyn til neste års golfsesong.

Turneringskomiteen ved leder Erik Hagen ønsker å takke alle som har deltatt på årets turneringer og alle som har bidratt til nok en flott turneringssesong på Bogstad. Vi gleder oss allerede til Pink Cup Åpningsturneringen starter ballet neste år, som er berammet til Lørdag 12.mai.

For full resultatliste kan du klikke her.

IMG2036
IMG2035
IMG2031
IMG2028
IMG2027

Pro Shop: Hverdager 10:00-16:00
Restaurant: Stengt
Driving range: Stengt
Innegolfen: Åpner 30. okt.
Treningslokalet: Hverdag 08-21, helg 08-15

Face b Facebook