Årets medlemsundersøkelse

I løpet av kort tid vil alle medlemmer som er registrert med e-postadresse i GolfBox motta årets medlemsundersøkelse. Gi oss dine svar!

Vi ønsker å vite hvordan dere som medlemmer opplever klubben, aktivitetstilbudet, miljøet, banen, etc. Dine svar er viktig og danner grunnlag for klubbens fremtidige planer. Undersøkelsen er webbasert og sendes ut onsdag 19. september til alle medlemmer som er registrert med e-postadresse i GolfBox. Hvis du er usikker på om du er registrert med riktig e-postadresse i GolfBox logge deg inn og ta en titt under menyvalget «Min forside». Alternativ kan du kontakte administrasjonen ved å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Golfspilleren i Sentrum

Tidligere år har analyseverktøy fra Questback blitt benyttet. I år har klubben valgt å gå over til "Golfspilleren i Sentrum" (GIS). GIS er fungerer sømløst mot GolfBox og systemet sender automatisk ut spørreskjema.
I år vil alle medlemmer motta medlemsundersøkelsen samtidig, men fra og med 2019 vil medlemsmassen automatisk bli delt inn i tre like store og representative grupper hvor hver gruppe vil motta spørreskjema en gang i løpet av sesongen.

I tillegg til medlemsundersøkelser håndterer GIS  også jevnlige undersøkelser blant greenfeespillere som besøker klubben. Spørreskjema sendes automatisk ut til gjesten dagen etter at han/hun har spilt banen. På den måten får klubben verdifull informasjon om hvordan gjestespillere opplever klubben, miljøet, kafeen etc.

Pro Shop: Hverdager 10.00-16.00
Kafé: Stengt, åpent for leie av lokaler
Driving range: Åpen til 28. oktober
Treningslokalet: Hverdager 08.00-21.00 (helg 15.30)