Norgesmestere!

Fv. Anne Line Bakkevig, Bøbban Paus, Cathrine Schrøder og Jannicke Bakken.

Lag NM Senior ble spilt på Kongsvinger i helgen. Det ble to dager med krevende og gøy golf samt en solid seier til klubbens damelag. Gratulerer!

Kongsvinger GK har en lang og krevende mesterskapsbane hvor de aller beste virkelig får anledning til å vise seg frem. I Lag NM Senior spilles det Bestball dag 1 og slagkonkurranse (singel) dag 2.
Damelaget fra Oslo GK bestående av Anne Line Bakkevig, Bøbban Paus, Cathrine Schrøder og Jannicke Bakken, behersket forholdene ypperlig og vant med 22 slag foran Haga GK som tok 2. plassen.
- Kongsvinger er en fantastisk bane, men meget krevende. Greene er veldig ondulerte, men det var god stopp, forteller Bøbban.Lag NM Senior herrer nyhet

Både Bøbban Paus og Anne Line Bakkevig (kaptein) har representert klubben flere ganger tidligere i Lag NM Senior. Jannicke Bakken deltok for 2. gang, mens Cathrine Schrøder hadde sin debut i år.
- Jeg håper virkelig at flere av klubbens damer som har fylt 50 år melder seg inn i Norsk Senior Golf og dermed får muligheten til å representere klubben i seniormesterskap. Det er veldig moro, forteller Bøbban.

Herrelaget, bestående av Einar Skogstad, Tom Kristensen, Asbjørn Ramnefjell (bildet) og Knut Skabo (ikke tilstede da bildet ble tatt), endte på en 7 plass. Her var det laget fra Losby GK som vant.

Turneringsinformasjon

Pro Shop: Stengt, kan nås på tlf. 22 50 54 92
Kafé: Stengt
Driving range: Stengt
Treningslokalet: Åpent: hverdager 08-21, helg 08-15.

Stengt, kan nås på tlf. 22 50 54 92
Åpent: hverdager 08-21, helg 08-15.