Høstfest og premieutdeling

Tirsdag denne uken ble damegruppens høstfest arrangert og dermed er punktum satt for damenes golf denne sesongen.

TEKST: INGER ANNE BERGE

Tirsdagen startet med avslutningsturnering, 2 køller, putter og et kast. Rekordmange var påmeldt turneringen og alle 38 møtte opp til en bane som var stengt på grunn av morgenfrost. Ventetiden ble brukt til hyggelig, sosial omgang og endring av flightene slik at alle rakk å spille 9 hull. Dagens vinner ble Kari Tobiasson etterfulgt av Liv Høegh og Anne Riddervold som tok 2. og 3. plassene.

Årsmøte og middag

Kl 18.00 møttes 41 damer opp til et lite glass før årsmøtet.
Inger Anne Berge leste årsberetningen og informerte litt om høstens og vinterens planer, samt Dameturen til La Manga 27. mars - 3. april 2019. Det er allerede påmeldt 20 damer men det er plass til noen flere!

Anne-Lise Musæus hadde sendt inn et forslag om spilleform ved Texas Scramble turneringer. Forslaget ble godt mottatt og hennes oppsett for 3 og 4 spillere vil bli brukt fremover.
Tove Busch gjennomgikk regnskap og budsjett før Valgkomiteen ved Anne Riddervold presenterte det nye styret. De nye styremedlemmene er Heidi Lium, Inger Walstad og  Ellen Juell. Anita C. Strindberg, Rita Ek Damenes høstfest og årsmøte1og Lise Fjeldstad ble takket for flott innsats i deres periode i styret.

I år hadde vi en deilig 3 – retters middag og det var veldig hyggelig stemning i peisestuen.

Premiering

Kvelden ble avsluttet med premiering av sommeren og høstens turneringer.  Helene Roll vant Ladies Cup med 72 poeng på de 2 beste rundene sine i juli.  Årets Valkyrien vinnere var Tove Busch og Liti Bøhle Høiness med sudden death på hull 20!

I år arrangerte vi flaggturnering og den ble vunnet med utslag på hull 18 av Ellen-Margrethe Scheie. Det var stor stemning for at Damens Flaggturnering skulle gjentas neste år.

Sesongens serierunder er tellende for Orders of Merit og vinnerne ble

• Klasse A Helene Roll 174
  • Klasse B Vibeke Koren 167
  • Klasse C Tove Busch 172

Astrids Pokal ble vunnet av Helene Roll med de 5 beste rundene i løpet av sesongen uansett klasse.

Utover dette premiedrysset var det trekkepremier for Lucky Loser i høstens turneringer, Birdie-premiering og trekke-premier til festmiddagens gjester.

Alle vinnerne gratuleres!

Det var en veldig hyggelig kveld og det var stor interesse for at man arranger et julebord på «huset» i desember.

Turneringsinformasjon

Pro Shop: Stengt, kan nås på tlf. 22 50 54 92
Kafé: Stengt
Driving range: Stengt
Treningslokalet: Åpent: hverdager 08-21, helg 08-15.

Stengt, kan nås på tlf. 22 50 54 92
Åpent: hverdager 08-21, helg 08-15.