Golfreise til La Finca 16.-23. mars 2020

I Alicante området finnes det flere fine golfresorts og en av de aller beste finner man 35 minutter sør for flyplassen på La Finca. Hit går dameturen i mars 2020.

I løpet av uken blir det god mat og drikke, spill på to fine baner og trening i fem dager med Proene Johan Elgborn, Bjørn Sindre Skott, Caroline Diethelm og Jørgen Sevilhaug.

La Finca Golf Club ligger i et naturskjønt område hvor hullene går rundt hotellet. Banen har mange unike golfhull som bla. hull 7 der greenen er rektangulær og beskyttet av en bunker formet
som en L. Greenen på hull 14 er som en dyp tallerken hvor ballen ruller tilbake ved for lange innspill. Det er også en del vannhull på banen som gjør den ekstra spennende. Klubbhuset har
flott utsikt over banen og treningsområdene er go d e og ligger rett utenfor hotelle t

Villamartin Golf Club blir det også spill på i løpet av uken. Det er en hyggelig bane som ligger 15 minutter fra La Finca. Den er mer kuppert med mange oliventrær som hindringer og noen ganger står de midt i fairway. Banen har greenområder med velplasserte bunkere og få vannhull.

Hotel La Finca Golf & Spa ligger 35 minutter fra Alicante flyplass og er et moderne 5 stjerners hotell. Det har 120 rom hvor all e har balkong eller terrasse med utsikt over bassenget eller golfbanen. Det blir seks middager på hotellet som serverer mat fra det spanske kjøkken med vin til maten. Selvfølgelig har hotellet en spa avdeling der man kan slappe av etter golfrundene.  Golfresorten tilbyr alt man kan ønske seg til en sosial og herlig golfuke for Oslo Golfklubbs damer.

Film fra stedet
Denne linken viser La Finca Resort og golfbanene. Det vil bli spill på La Finca og Villamartin. Ta en titt:

pdfKlikk for å lese mer (pdf)

Klikk her for påmelding

Mer informasjon?
Kontakt i Golfbreaks: Christian Berg e post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / tlf. 928 08 800.

Turneringsinformasjon

Pro Shop: Alle dager 08.00-19.00 til 20. okt.
Kafé: Stengt
Driving range: Åpen, stenger 20. okt.
Treningslokalet: Stengt, åpner 1. nov.

Alle dager 08.00-19.00, stenger 20. okt
Åpen, stenger 20. okt.