• Hjem

Gull i Lag NM junior

Fra venstre: Robin Pettersson (trener), Sander Akeren, Fredrik Mangset, Herman Sekne, Jonas Aulie, Fredrik Toverud Andersen.

Lag NM Junior er ferdigspilt på Solastranden. Guttelaget fra Oslo Golfklubb kjempet seg til gull og klubbens jentelag tok en fin 4. plass. Gratulerer!

Det ble en spennende start på siste dag under lag NM junior på Solastranden. Guttene starten dagen med å ligge ett slag bak Stavanger sine gutter hvor forøvrig forholdene var preget av meget sterk vind. Oslo spillerne viste god lagmoral og klinket til med å vinne med 6 slag til slutt. På andre plass fulgte Nøtterøy GK, tredjeplassen tok Miklagard GK.

Jentene startet dagen på tredjeplass, de kjempet hardt og fikk til slutt en fin fjerdeplass. Ålesund GK vant overlegent med Sola GK på andreplass og Fana på tredjeplass.

Lag NM Junior jentelage nyhetFv.

Kapteinene: Johan Elgborn, Robin Pettersson og Marie Høgmoen sier seg godt fornøyde med innsatsen til alle, og vi takker Solastranden Golfklubb for flott gjennomført arrangement.

Guttelaget besto av: Herman Sekne, Sander Akeren, Fredrik Mangset, Jonas Aulie og Fredrik Toverud Andersen.

Jentelaget besto av: Anna Krekling, Lena Kraas, Cornelia Karlsson, Emilie Marceliussen Dahl og Celine Ustgård.

Gratulerer!

Administrasjon: Hverdager 08-17