• Hjem

Juniortrening i sommer

Nå er sommeren snart her og det er på tide å melde seg på klubbens juniortrening! Klikk for å lese mer om treningsgruppene og hvordan vi har tilpasset treningsopplegget dagens situasjon.

Oslo Golfklubb har treningsgrupper for barn og ungdom alderen i 5-19 år. Treningen er tilpasset den enkeltes alder og ambisjonsnivå. Det legges avgjørende vekt på idrettsglede gjennom et godt miljø.

Vi følger Golfforbundet sine retningslinjer for å begrense koronasmitte:

• Vi er maks 4 spillere sammen (én trener og fire spillere)
  • Vi planlegger nøye hvilke grupper som skal trene hvor til enhver tid
  • Vi rører kun eget golfutstyr og egne golfballer
  • Vi rører ikke ballene på rangen
  • Vi er oppmerksomme og følger opp at barna holder god avstand til hverandre
  • Det er 15. min mellom hver økt som gir god tid til klargjøre for neste gruppe

Golfcamp i skoleferien

Bli med på Golfcamp i uke 26 og/eller 33!
For alle barn i alderen 6 til 12 år. Flott om du har spilt noe golf før men det er ikke et krav.

Golfgøy - golfkurs for jenter og gutter i alderen 6 år og oppover

• Kurs for nybegynnere fra 6 år og oppover
  • Både for jenter og gutter
  • Holdes på mandager
  • Én time gruppetrening pr. uke i 13 uker. Teknisk trening, GOBBS (grep, oppstilling, ballplassering, balanse og sikte). Konkurranser, øvelser/tester, lek med/uten kølle og ball.
  • Alle som melder seg på dette kurset kan spille gratis på Nordhaug sin korthullsbane.
  • Kursavgift: kr 2600,-

I tillegg har vi organisert spill på Nordhaug hver onsdag fra kl. 1630, meld deg på til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Birdies - golfkurs for jenter i alderen 7-12 år

• Kurs for jenter som har spilt noe golf tidligere. Alder 7-12 år.
  • Alle barn som er med på dette kurset kan spille gratis på Nordhaug sin korthullsbane. De fire første gangene kan et familiemedlem bli med gratis.

I tillegg har vi organisert spill på samme sted hver onsdag fra kl. 1630, meld deg på til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Kursavgift: kr 3700,-.
(Deltagere på Birdies 3 (født 2007 og 2008) må også betale en kontingent på kr 1800,-, faktureres i etterkant av påmeldingen)

Eagles - golfkurs for gutter i alderen 7-12 år

• Kurs for gutter som har spilt noe golf tidligere. Alder 7-12 år.
  • Kurset inkluderer: 1 time og 15 minutter gruppetrening pr. uke i 13 uker. Teknisk trening, GOBBS (grep, oppstilling, ballplassering, balanse og sikte). Konkurranser, øvelser/tester, lek med/uten kølle og ball. Alle barn som er med på dette kurset kan spille gratis på Nordhaug sin korthullsbane. De fire første gangene kan et familiemedlem bli med gratis.

I tillegg har vi organisert spill på samme sted hver onsdag fra kl. 16.30, meld deg på til jorgen@osogk.no.

Kursavgift: kr 3700,-
(Deltagere på Eagles 3 (født 2007 og 2008)  må også betale en kontingent på kr 1800,-, faktureres i etterkant av påmeldingen)

Team OGK Girls - treningsgrupper for jenter i alderen 13-19 år

• Dette er treningsgrupper for jenter som har ambisjoner om å drive med golf på et sosialt nivå, men det setter ingen begrensninger.
  • 1,15 time gruppetrening pr. uke i 13 uker. Teknisk trening, konkurranser, øvelser/tester, lek med/uten kølle og ball og banespill er noen aktivitetene vi går igjennom.

Pris:

Kursavgift: kr 2700,-
Årskontingent: kr 3900,-
(gir banespill på Oslo GK sesong 2020, faktureres i etterkant av påmeldingen)

Team OGK Boys - treningsgrupper for gutter i alderen 13-19 år

• Dette er treningsgrupper for ungdom født 2003-2005 som har ambisjoner om å drive med golf på et sosialt men utviklende nivå. Vi er fleksible på alder.

Pris:

Kursavgift: kr 2700,-
Årskontingent: kr 3900,- (gir banespill på Oslo GK sesong 2020,faktureres i etterkant av påmeldingen)

Administrasjon: Hverdager 08-17
Pro Shop: Alle dager 08-19