Sesongavslutning på Srixon Junior Tour

Årets Srixon Tour ble avsluttet med en langhelg på Kragerø Golfklubb med 16 OGK-juniorer til start i finaleturneringen! Casper Nerpin vant yngste gutteklasse.

Ekstreme nedbørsmengder medførte at dagens avslutningsrunde ble avlyst, og resultatene etter to runder ble stående som tellende.

Casper Nerpin tok sin første seier på Srixon Tour da han tok hjem seieren i den yngste gutteklassen! Casper åpnet turneringen med en glimrende 68-runde (-2). Han fulgte opp med 75 slag, og vant suverent syv slag foran Michael Alexander Mjaaseth (Bærum). Gratulerer, Casper. Fredrick Wolff endte på en fin 3. plass med Jonas Aulie følgende like bak på 4. plass. Strålende innsats, gutter!

Anna Cathrine Krekling tok en fin 2. plass i eldste jenteklasse. Anna spilte turneringens beste runde på imponerende 67 slag (-3). Franziska Sliper (Sola) vant likevel med god margin etter to stabile runder. Emilie Øverås og Celine Karlung delte 6. plassen, og sørget for tre OGK-jenter blant de ti beste – bra!

I eldste gutteklasse ble Sander Akeren vår beste på en 14. plass. Sander åpnet godt med 69 slag (-1), men falt noen plasseringer på andrerunden. Markus Braadlie (Miklagard) vant foran Bård Bjørnevik Skogen (Haugaland) og Christian Kahrs Skaale (Fana). Fredric Holme stod for en av turneringens prestasjoner da han gjorde Hole in One på hull 2 under åpningsrunden – gratulerer, Fredric!

I yngste jenteklasse delte Celine Ustgård 4. plassen. Sandra Menes (Fana) vant.

Junioravdelingen i Oslo Golfklubb ønsker å benytte anledningen til å takke for en bra sesong! Vi er godt representert og markerer oss i samtlige klasser. Kult å se spillernes fremgang, og at hardt og målrettet arbeid over tid gir resultater. Takk til alle arrangørklubbene denne sesongen, og alle som står på i forbindelse med arrangementene. Vi håper de neste månedene blir fylt med mest mulig golf. Vi gleder oss til en ny sesong på Srixon Tour i 2018!

RESULTATER

ORDER OF MERIT

Pro Shop: Hverdager 10:00-16:00
Restaurant: Stengt
Driving range: Stengt
Innegolfen: Åpner 30. okt.
Treningslokalet: Hverdag 08-21, helg 08-15

Face b Facebook