• Hjem
  • Kurs/trening

Kurs og trening

Oslo Golfklubb har et variert kurs- og treningtilbud til golfspillere i alle aldere. I dag har klubben 200 juniorspillere i alderen 6-21 år i aktiv trening. Barn og unge som ønsker å delta på trening må ikke være medlem i klubben. Punktet nedenfor som omtaler medlemstrening gjelder derimot for deg som er medlem.

klubbmesterskapiputting 1

Golfkurs til barn og unge

Oslo Golfklubb ønsker alle barn og unge som har lyst til å begynne å spille golf hjertelig velkommen til å delta i våre treningsgrupper. Golfgøy er for jenter og gutter fra 6 år. Etter ca. 2 år er man ofte klar for å gå videre til neste nivå, som er Birdies1/Eagles1. Etter de to neste årene er man klar for Birdies2/Eagles2 osv. Treningsgruppene blir satt sammen ut fra alder og ferdighet, og det legges avgjørende vekt på å skape idrettsglede og et godt miljø.
Som treningsdeltaker får man et tidsbegrenset medlemskap i klubben, og når golfferdigheten har kommet opp på et visst nivå tildeles man spillerett på golfbanen.
Klubbens treningsgrupper for barn og unge.

Medlemskurs

Jevnlig settes det opp kurs for klubbens medlemmer hvor alle golfens slag er tema. Det informeres om kursene her på nettsiden, men skal du melde deg på må du logge deg inn med din GolfBox-profil og melde deg på der.
Aktuelle medlemskurs.

Protime - også for deg som ikke er medlem i Oslo Golfklubb

Klubbens trenerteam bestående av Stephen, Johan, Caroline (i foreldrepermisjon), Marie og Robin tilbyr protimer til medlemmer og ikke-medlemmer.  Det er mange gode grunner til å ta en protime for både den erfarne og uerfarne golfer. Tips og små endringer kan være med å ta golfopplevelsen til nye høyder.
Mer om klubbens trenere, protilbud og priser.

Pro Shop: Hverdager 10:00-16:00
Restaurant: Stengt
Driving range: Stengt
Innegolfen: Åpner 30. okt.
Treningslokalet: Hverdag 08-21, helg 08-15

Face b Facebook