Slider
  • Hjem
  • Kurs/trening
  • Junior/elite >
  • Treningsfilosofi

Treningsfilosofi

IMG 5165 
Oslo Golfklubb har 200 juniorspillere i alderen 6-19 år i aktiv trening og konkurranse. Treningen er tilpasset den enkeltes alder og ambisjonsnivå. Det legges avgjørende vekt på idrettsglede gjennom et godt miljø. Den enkelte spiller skal motiveres til å sette og nå egne mål basert på sine ambisjoner. Formålet med treningsgruppene i Oslo Golfklubb er å gi mulighet for idrettsutøvelse på alle nivåer basert på anerkjente treningsprinsipper og høyt kvalifiserte trenere. Breddeidrett har en avgjørende plass, samtidig som det finnes et treningsmiljø som gir mulighet for spillere på toppnivå, nasjonalt og internasjonalt. Oslo Golfklubb har en målsetning om 50 prosent jenter i treningsgruppene. Oslo Golfklubbs treningsgrupper er inndelt etter alder og ambisjonsnivå. I samarbeid med Aktivitetsskolen (AKS) arrangeres golfkurs på formiddagen. Det er nybegynnertrening for alle aldersnivåer. Som del av treningen arrangeres uhøytidelige turneringer og sosiale arrangementer for å skape idrettsglede og et godt utviklingsmiljø.

Tidsbegrenset medlemskap (TM)
Man må ikke være ordinært medlem i klubben for å delta i treningsgrupper. Som treningsdeltaker får man et tidsbegrenset medlemskap i klubben. Dette medlemskapet opphører når man ikke lenger deltar på trening eller kurs.

Oslo Golfklubbs treningsgrupper er inndelt etter alder, ambisjonsnivå og golfferdighet.

OGKjrstrukturbilde

 

Golfgøy for barn fra og med 6 år. Etter 2 års deltakelse (kan variere) tildeles klubbhandicap (hcp=54).

Eagles/Birdies 1, 2 og 3 gir deltakerne en systematisk utvikling mot å nå maks potensial eller individuelle ambisjoner. Vanligvis deltar man i 2 år på hvert nivå.

Team OGK JR Vi deler den opp i to grupper, en gruppe hvor alle etter endt Eagles og Birdies 3 kan delta. Gruppen er fortrinnsvis for juniorer i ungdomsskolealder og de som går på videregående skole og som vektlegger det sosiale i gruppen.

Team utvikling jenter og gutter er for spillere som ønker å øve mer en bare en gang i uken (denne gruppen har i praksis erstattet Team Challenger som vises på tegningen).

Team Bogstad Junior Jenter og Gutter er for spillere i ungdomskolen og videregående alder som setter golf høyt på prioriteringslisten. Her blir kravene til deltagelse noe større og innholdet i treningen er sterkt preget av fokustrening.

Team Bogstad College er for spillere som går på College. Vårt mål her er å etablere et opplegg hvor spillere kan føle en nærhet til trenere og klubb hjemme i Norge gjennom kontakt og samlinger av ulik karakter.

pdfFor å lese om vår utviklingstrapp klikk her.

Idrettsavdelingen (ID).
Kontakt oss gjerne. For nærmere informasjon om klubbens treningstilbud for barn og unge, kontakt Jan Wojtaszek på e-post jan(at)oslogk.no eller telefon 907 27 907.

Kontakt oss

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: post@oslogk.no
Org.nr. 970 135 189


Åpningstider

Administrasjon: Hverdager 08:30-16:30
Pro Shop: Hverdager 10.00-16.00
Restaurant: Stengt
Driving range: Stengt
Innegolfen: Åpen
Treningslokalet: Hverdag 08-21, helg 08-15


Følg oss

Face b Facebook
Instagram icon b  Instagram
1475508836 sun symbol b  Været
icon video conference 512 b  Webkamera
epost b  Nyhetsbrev

Slider

Kontakt oss

Åpningstider

Følg med

Oslo Golfklubb, Bogstad
Ankerveien 127
0766 Oslo
Telefon: 22 51 05 60
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Org.nr. 970 135 189

Hverdager 08:30-16:30
Hverdager 10:00-16:00
Stengt
Stengt
Åpen
Hverdag 08-21, helg 08-15

Administrasjon:
Pro Shop:
Restaurant:
Driving range:
Innegolfen:
Treningslokalet:

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider