Velkommen til Oslo Golfklubb

et fantastisk sted a vaere png graa2

Klubbhuset som skal stå ferdig i mai 2020 har to møterom som begge egner seg til ca. 10 personer. Rommene kan slås sammen og vil ha plass til ca 20-25 personer avhengig av oppsettet i rommet.

Møterommene vil ha tilgang på internett. Det vil være prosjektor og lerret i det ene rommet, mens det andre vil ha skjerm skjerm.

Frokost, lunch eller middag?

Kafeen i klubbhuset kan tilby god service og god mat. Magnus Forssell og Leve Livet AS står for kjøkkendriften.

For mer informasjon og booking ta kontakt med Markedssjef, Roger Bakke, ved å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Når kafeen i det nye klubbhuset åpner i mai 2020 vil den den være åpen for alle. Det betyr at naboer, medlemmer og alle andre gjester er hjertelig velkommen for å ta en kopp kaffe, vaffel eller å spise en bedre middag. Kafeen vil ha en fantastisk utsikt ut over golfbanen og Bogstadvannet.

Kafé åpen hele året

Med nytt klubbhus blir det helårsdrift og turgåere, skigåere og alle som ferdes i området kan også vinterstid  benytte tilbudet i kafeen.

Logo Golf Lag NM junior 2019 forminsket

Oslo Golfklubb skal stå vertskap for Lag NM Junior fra 2.-4. juli. Vi gleder oss til å ønske deltagerne hjertelig velkommen!
Til sammen er det 100 spillere fordelt på 7 jentelag og 16 guttelag som skal konkurrere på Bogstad. Vi ser frem til noen spennende dager, med golf på Norges høyeste juniornivå! Banen holder god standard med nye greener.

Praktisk informasjon for deltagerne

pdfKlikk her for praktisk informasjon for deltagere (pdf)

Startlister og leaderboard

Lag-NM junior jenter

Lag-NM junior gutter

Provisoriske forhold i 2019

Oslo Golfklubb får nytt klubbhus mars 2020. Det gamle klubbhuset er derfor revet og i år er det en del provisoriske forhold verdt å merke seg.

Klubbhustelt
Klubbhuset er erstattet av et flott klubbhus-telt. En glassvegg sørger for at utsikten mot Bogstadvannet blir ivaretatt. På kortsiden er det en flott terrasse. Her vil deltagere kunne ta seg en pause mellom slagene samt få servert mat og drikke.

IMG 3583 forminsket

Parkering på Bogstad Camping og Bogstad skole
Klubbens parkeringsplass vil mdessverre ikke ha noen p-plasser tilgjengelig under mesterskapet. Det er derfor tilrettelagt for parkering på Bogstad Camping (bilde 1) og på Bogstad skole (bilde 2).

Parkeringsveiledning med tegning

Parkering Bogstad skole med tekst

Pro Shop med turneringskontor oppå
Pro Shop har fått 2 sammensatte brakker på til sammen 33 kvm som er plassert i området ved vannposten etter hull 9.

IMG 3866 beskjært forminsket

pdfKlikk her for praktisk informasjon for deltagere (pdf)

Pro Shop: Stengt, kan nås på tlf. 22 50 54 92
Kafé: Stengt
Driving range: Stengt
Treningslokalet: Åpent: hverdager 08-21, helg 08-15.

Stengt, kan nås på tlf. 22 50 54 92
Åpent: hverdager 08-21, helg 08-15.