Velkommen til Oslo Golfklubb

golf glede

Bildet er tatt 8. juni 2016.

Kjære golfvenner – snart møtes vi på golfbanen på Bogstad igjen. Onsdag 10 mai (med forbehold om baneåpning) blir første runde av seniorgolfen for menn.

Deretter følger 18 onsdagsrunder med seniorgolf før vi avslutter vår sesong med shot-gun konkurranse, etterfulgt av Årsmøte, Magnum putten samt årsmiddag med premiering onsdag 27. september. Det vil si at vi får totalt 19 konkurranser fordelt på tre shot-gun dager og 16 vanlige løpende starter. Shot-gun startene er hhv onsdag 14. juni, onsdag 23. august og onsdag 27. september.
Vi minner om at etter fylte 50 år kvalifiserer man seg til Seniorgolfen.

Nytt av året er at våre reserverte starttider er blitt fremskyndet med 30 minutter til 08.12 – 10.36 – dette  sammen med andre tiltak som foretas av klubben skal bidra til å frigjøre mer kapasitet på banen og forbedre tilgjengeligheten. I den utstrekning det er mulig vil vi søke å fylle opp tidene bakfra. Shot-gun tee-off vil være kl 09.30

Utslag vil, som tidligere år,  generelt være fra 54, men det står imidlertid spillerene fritt til å velge alternativt 58 – subsidært 49 for spillere over 75. Imidlertid vil det iår bli forsøkt med en runde fra utslag 49 for hele feltet – litt for å ”forandre” på banen for de fleste. Hvilken onsdag dette blir, vil bli gjort kjent av starter og være markert på scorekortet. Påmeldingsavgiften forblir uforandret – kr 50 som innbetales i Proshopen før start. Påmelding som vanlig fortrinnsvis via Golfbox – eller subsidiært ved navneliste på oppslagstavlen. Påmeldingsfrist begge steder tirsdag kl 09.00

Øvrige nyheter for sesongen vil være at dagens starter fra komiteen kun vil være på første tee fra begynnelsen til etter 4-5 flighter. Deretter vil klubbens normale starter (startboden) overta denne funksjonen. Erfaringen har vist at å stå på 1 tee i flere timer, i all slags vær, tar bort mye av golfgleden for starteren når han endelig skal tee av sist - og det kan ikke være meningen!
Videre har komiteen besluttet at det ikke vil bli utbetalt ”birdie potter” hver onsdag. Dette er relativt mye administrativt plunder for små penger. Imidlertid vil fortsatt kr 10 av startkontingenten på kr 50 bli satt av til ”birdiepotten” hver onsdag – som da akkumuleres til neste shot-gun konkurranse og utbetales for dagens birdies da. Da vil det jo også monne litt å få birdies!!

Som tidligere vil selvfølgelig alle resultatene i Seniorpokalen fremkomme på GolfBox fortløpende hver onsdag ettermiddag samt Order of Merit og Eclectic oppstilling.

Match Play

Ellers vil det som vanlig bli arrangert Match Play med påmelding ca 20. mai – liste vil stå på vår tavle som vanlig. Det oppfordres til at datoer respekteres. Startkontingent – kr 50 innbetales i Proshopen før første runde. Det betales kun startkontingent en gang – uavhengig av hvor langt man kommer videre i turneringen. Vi ber at dette overholdes strengt da mange dessverre utelater å betale startkontingenten – som kan innbære diskvalifikasjon.

Upper Ten

Upper Ten konkurransen avholdes mandag 11. september. Denne spilles over 9 hull med puttekonkurranse for 70+ golfere.

Old Boys Championship

Old Boys Championship arrangeres lørdag 15. juli samt søndag 16. juli – med middag lørdag og ellers tradisjonelt opplegg.

Vi ønsker alle golfvenner vel møtt til en god og hyggelig sesong på Bogstad og håper på mange entusiastiske og engasjerte deltagere på våre onsdagsmatcher samt øvrige arrangmenter i Seniorgolf regi.

Med golfhilsen
Seniorkomiteen

Per J. Eitzen, Leder,  Mobil 91877373, Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sjur Galtung, Kasserer, Mobil 95123575, Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Jan Kolstad, Mobil 90997497, Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Torgeir Lund, Mobil 95932356, Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Petter Brandt, Mobil 90051066, Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Gunnar Skrautvol,  Mobil 93212230, Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ole A. Engstrøm, Mobil 90725970, Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Administrasjon: Hverdager 08-17
Pro Shop: Alle dager 08-19