Velkommen til Oslo Golfklubb

golf glede

Fv. Kjell Robert Kaspersen, Lars Gustav Krefting og Ove J. Laland.

Mye strålende spill denne dagen fra klubbens seniorer. Mest strålende var Calle Steen som feide gjennom runden under 4 timer og endte opp med 38 poeng.

TEKST: GUNNAR SKRAUTVOL

Strålende vær, strålende humør og til dels strålende spill. Onsdag 28. juni stilte 60 av klubbens mest ivrige spillere til start på nok en Senior Herre-dag.
– Seniorkomiteen synes det er inspirerende å oppleve så stor interesse og engasjement på disse onsdagsmorgenene.  Bare smil og forventningsfulle blikk å se i solskinnet! Og sol var det – hele dagen. Da fikk det være som det var med strøing av fairway’ene denne uken, det var ikke nok til å ta humøret fra noen. Vi skjønner at det må til for å opprettholde den fabelaktige standarden vi har gleden av på Bogstad.

Som seg hør og bør var det finmåling av avstander fra pinnen på hull 11 og 16, og denne gangen var det Einar Røang som stakk av med seieren på skoghullet 2.32 m fra hullet, mens Christian Sommerfeldt kunne glise bredt over at hans 1.74 m fra målet holdt til en klar seier der.

Klasse A ble vunnet av den ivrige «ungdommen» Fredrik Syberg (som ennå insisterer på å bære bag’en, enda han vet så godt at vi har fått traller med både 2 og 3 hjul som går uten eller med hjelp av elektrisitet …). Han fikk 35 poeng, tett fulgt av Stein Aasheim med 34.

Det mest strålende spillet denne dagen sto vinneren av klasse B for. Calle Steen hadde tatt seg fri fra jobben noen timer, og feide gjennom runden på godt under 4 timer med 38 poeng. Fra hcp 5,8 koste han seg gjennom dette eventyret av en bane vi har på 75 slag. Sånt står det respekt av!

Per Arvid Sveum – som nå ser ut til å ha inngått varig samboerskap med sin australske «cowboy»-hatt fulgte med 36 poeng. «Helt greit», ifølge Per Arvid.

I klasse C var det knivskarp konkurranse mellom Erik «Maler’n» Jacobsen og Arne Ramstad, som begge endte på 36 poeng. Om det var alder, verdighet … eller de siste 9 som skilte til slutt vet vi ikke helt, men Maler’n stakk av med seieren.

Det ble registrert 18 birdies totalt, og aller flest – 5 – på det hullet seniorene i OGK for tiden scorer aller best på, nemlig hull 13.

Og alle var enige om at det hadde vært en fin dag …

Administrasjon: Hverdager 08-17
Pro Shop: Alle dager 08-19