Velkommen til Oslo Golfklubb

golf glede

Nå er det på tide å finne frem golfutstyr du ikke lenger trenger, men som andre kan ha stor glede av! Du kan levere inn utstyr fra tirsdag 18. april!

For 8. gang arrangerer Oslo Golfklubb golfmarked hvor brukt golfutstyr bytter eier. Vi oppfordrer medlemmer og alle andre golfere til å ta et dypdykk i kjeller og garasje. Finn frem det du ikke lenger har bruk for og levere det inn for salg. For innlevering og prisfastsettelse av utstyr er treningslokalet ved driving rangen bemannet torsdag 4. og fredag 5. mai fra kl. 18:00-20:00. Men vi har også lagt til rette for de som ikke kan møte opp disse dagene.
- Allerede fra tirsdag 18. april og frem til fredag 28. april kan utstyr leveres inn til idrettsavdelingen som har tilholdssted i klubbhuset. For å sikre at noen er tilstede må innlevering i denne perioden avtales ved å sende en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., forteller idrettsleder Jan Wojtaszek.

Alt golfutstyr er av interesse, men erfaring fra tidligere år tilsier at det er noe som selger bedre enn annet utstyr.
- Vi har behov for å få inn ordentlig utstyr, som er i god stand. Både traller, golfkøller, bager og puttere er av interesse, bare det er i skikkelig stand og ikke er for gammelt, forteller Jan.

Proff bistand og quickfix

Golfkøller kommer i mange prisklasser og modeller, og det kreves kompetanse for å kunne velge riktig til den enkelte spiller. På golfmarkedet vil alle klubbens 5 PGA proer være tilstede for å bistå, og du vil få anledning til å teste utstyret med pro på driving rangen. Kanskje er det også behov for å børste støv av en rusten sving?Klubbens trenere vil være tilstede på årets golfmarked.Klubbens trenere som vil være tilstede er (fv.) Johan Elgborn, Marie Høgmoen, Carro Diethelm og Robin Pettersson.
-Markedet er startskuddet på en ny golfsesong, og etter en lang vinter kan svingen ha rustet litt.
Vi vil derfor tilby det vi på folkemunne kaller en «quick-fix protime». Det er rett og slett en leksjon på 10 minutter hvor en av klubbens trenere analyserer svingen din med trackman og gir deg gode råd for å gjøre den bedre, forteller Jan.

Møteplass for likesinnede

Golfmarkedet er ikke bare kjøp og salg. Det er også en sosial arena hvor man møter igjen andre golfere og  medlemmer i klubben.
- Det blir loddsalg og servering av vafler, kaker, pølser og kaffe, sier Jan.

Viktig bidrag til juniorsatsingen

30 prosent av salgssummen går som vanlig til juniorsatsingen i klubben. Resten går til selger. Utstyr som blir priset til kr. 300,- eller lavere vil i sin helhet tilfalle junioravdelingen.
- Pengene vi får inn er et viktig bidrag til juniorsatsingen og bidrar, i tillegg til å holde treningsavgiften nede, også til rimelig spill på alderstilpasset golfbane og god kvalitet i treningsarbeidet, forteller Jan.

Fakta om årets golfmarked

Innlevering og prisfastsettelse:

Salg: Lørdag 6. mai kl. 10.00 - 15.00.

Utlevering/utbetaling:

I treningslokalet mandag 8. mai kl. 17:00-20:00.  Kontroll av oppgjør kan gjøres samtidig ved henting av utstyr eller gjennomføres per telefon til Jan, tlf. 907 27 907, samme dag mellom kl. 09:00-13:00.

Hverdager 08-17
Hverdager 09-22