Velkommen til Oslo Golfklubb

golf glede

Tove Ringnes og John Riiber oppfordrer alle medlemmer til å delta på årets dugnad.

Det er lange tradisjoner for at klubbens medlemmer tar del i arbeidet med å få banen klar for spill. I år blir det «Closest to the pin» konkurranse og mulighet for å vinne OGK-putter.

Årets vinter har vært hard for banen og det har blitt brukt mye krefter for å redusere skadene etter omskiftelig vær, tykke islag og svært varierende temperaturer.  Banemannskapet har gjort, og vil fortsette å gjennomføre arbeidet på best mulig måte, men klubben ber nå om bistand fra medlemsmassen for å løse de litt enklere, men likevel tidkrevende oppgavene. Eksempler på oppgaver er  å fjerne løv og kvist, rydde søppel langs vannkanten, utplassere merkestaker og enkle malejobber.
- I år er påsken så sen, og arbeidsvinduet mellom påske og baneåpning så kort, at det er enda viktigere enn tidligere år å få bistand fra medlemmene. Vi har rett og slett for dårlig tid, forteller banesjef John Riiber, som virkelig håper at medlemmer skjønner hvor verdifull alles hjelp vil være.

Det korte tidsvindu mellom påske og baneåpning er også årsaken til at det ikke blir 9 hulls turnering. Som plaster på såret, og med håp om å likevel få en bit av medlemmers tid, legges det opp til andre aktiviteter som forhåpentligvis frister.
- Vi er lei oss for at vi ikke kan arrangere 9 hulls turnering, men vi planlegger en hel rekke med andre innslag for å engasjere medlemmene. Alle som deltar er automatisk med i trekningen av en ceciliekreftingCecilie Krefting oppfordrer de litt yngre medlemmene i klubben til å stille opp.Odyssey putter med klubbens logo. Etter at arbeidet er ferdig vil det, med mulighet for å vinne gavekort i Pro Shop, arrangeres en «Closest to the pin» konkurranse på hull 1 eller på driving rangen. Og som vanlig blir der servering av pølser, saft og kaffe, forteller dugnadsveteran Tove Ringnes.

Cecilie Krefting kommer og oppfordrer flere av klubben yngre medlemmer ta i et tak.
- Bli med og hold denne flotte dugnadstradisjonen i hevd. Ofte ser vi at det er den samme fast gjengen som møter opp, og det bør vi litt yngre i klubben gjøre noe med. Ved å delta bidrar vi ikke bare med å holde kostnadsnivået i klubben nede, men er også med på å skape en sosial arena og samhørighet i klubben. Dugnaden er selve startskuddet på en ny golfsesong og en hyggelig sammenkomst, forteller Cecilie.

Fakta om dugnaden:

• Oppmøte utenfor hovedinngangen kl. 10:00 lørdag 22. april.
  • Utstyr deles ut til hver enkelt deltaker, men oppfordrer alle til å ta med hansker.
  • Barn/barnebarn er hjertelig velkommen til å delta på dugnaden. De som ikke blir med ut på banen kan se film i treningslokalet.
  • Arbeidet pågår i ca. 3 t. før det blir servering og «Closest to the pin» konkurranse. Klubben stiller med golfkøller.
  • Avsluttes ca. kl. 15:00.

Bilder fra 2016:

dugnad8