Velkommen til Oslo Golfklubb

golf glede

Ingjerd M. Staubo og Reidun Dybwad.

Bli med på Ladies Vår Scramble – en uformell og sosial turnering over 9 hull. Alle damer ønskes velkommen, spesielt de som er i jobb og som kanskje ikke har så mye turneringserfaring.

Klubben jobber for å få flere av våre damer til å ta del i klubbens aktiviteter. For andre år på rad arrangeres derfor Ladies Vår Scramble som spilles onsdag 31. mai kl. 16.00. Reidun Dybwad og Ingjerd Staubo, som begge sitter i Turneringskomiteen, oppfordrer damer til å delta og de er nøye med å presisere at denne turneringen legges det vekt på at det skal være uformelt og sosialt.
-Det viktigste poenget å få frem er at turneringen er uformell og hyggelig. Skriv at dette ikke er skummelt og at vi alle er greie, forteller de to lattermilde damene.

Scramble en uhøytidelig spilleform

Scramble er en turneringsform hvor alle kan bidra når man får til et godt slag. Hvert lag består av 3 eller 4 spillere og alle på laget spiller hver sin ball fra tee i den rekkefølgen laget selv bestemmer. Deretter velger flighten den beste ballen. Spilleren bak valgte ball, kan ikke slå neste slag.
- Selv om dette er en uformell konkurranse er det viktig at vi blir ferdig i tide. Derfor har vi bestemt at den spilleren som har lavest handicap har hovedansvaret for at laget følger flighten foran. På den måten sikrer vi at de som kommer inn først ikke må sitte lenge å vente på de siste spillerne, forteller Ingjerd.

Premiering og bevertning

Etter spill blir det nemlig premieutdeling og enkel bevertning. Derfor blir det også en startkontingent på kr. 200,-.  Siden det alltid blir noe ventetid ved løpende start vil det bli satt bfrem noe «ventemat». De tre beste lagene vil bli premiert og i tillegg så trekker vi et eller to lag som også får premie. På den måten blir det spennende for alle.
- Vi vil sørge for at det blir servert mer mat enn det ble i fjor, da var det nok dessverre noen som gikk litt sultne hjem. Det skal vi unngå i år!

Oppfordrer de yngre damene til deltakelse

- Alle er velkommen, men vi håper at de yngre damene som fortsatt er i jobb og som kanskje ikke har så mye turneringserfaring blir med. Vi håper å se nye ansikter. Dette er ikke skummelt og vi er alle veldig greie, avslutter Reidun.

PS! Hvis du har problemer med å møte opp i 16.00, kan du ved påmelding i GolfBox skrive at du ønsker sen start. Alt. kan du kontakte administrasjonen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Klikk for påmelding i GolfBox.

Hverdager 08-17
Hverdager 09-22