Velkommen til Oslo Golfklubb

et fantastisk sted a vaere png graa2

Anne-Lise Musæus, Inger Anne Berge og Randi Viksjø

I går ble tirsdagdamenes aller siste turneringsrunde spilt denne sesongen. Etterpå var det premieutdeling og avslutningsfest.

Sesongen er definitivt over for de 40 damene som har spilt jevnt og trutt på tirsdager gjennom hele sesongen. Som vanlig ble det feiret med middag, fest og premieutdeling.

Dagen startet med turneringspill kl. 09:06, men som tidligere år avslutningsturneringen en stablefordkonkurranse hvor runden spilles kun med 2 køller og putter. I tillegg skal hver flight bestå av én spiller fra hver av de tre klassene:
-    Klasse A: +8,0   – 20,0
-    Klasse B: 20,1 – 26,0
-    Klasse C: 26,1 – 36,0

Og resultatet ble som følger:

•    Klasse A: Helene Roll, 51 poeng
•    Klasse B: Inger Anne Berge, 52 poeng
•    Klasse C: Astrid Marie Holberg, 57 poeng

Neste post på programmet var Årsmøtet
Damekomiteens leder, Anne Lise Musæus, takket for seg og gikk dermed ut av styret etter 3 år som leder og 5 i komiteen. Valg av ny leder vil finne sted  på styremøtet 8. november.
Nytt styremedlem ble Anita Cecilie Strindberg. Etter årsmøtet var det åpent for forslag og endringer og det ble gitt mange gode tilbakemeldinger på årets sesong og opplegg. Gledelig har det også vært at antall spillere har økt sammenliknet med tidligere år.
Premiering: Årets vinner av Astrids Pokal ble Vibeke Koren (bildet). Seks damedager inngår i denne pokalturneringen hvor de fire beste stablefordscorene er tellende. Vibeke vant med 139 poeng.

Gjennom hele sesongen har 38 damer tatt del i Damenes Sesongmatch. Finalen ble spilt 7. september og det stod mellom Liv Höegh og Mette C. Bye. Mette vant med 1 opp.

Valkyrien, en foursome stableford turneirng med valgt partner, ble spilt tirsdag 23. august. 23 lag spilte kvalifiseringen på morningen og etter 18 hull gikk fire lag til finalematch. Inger Inger Anne Berge og Randi Viksjø gikk til topps med 36 poeng.

Helene Roll ble den suverene vinner, med 7 birdies, av sesongens birdies fra damedag og og torsdagsmatch.

Gratulerer til alle!

Pro Shop: Stengt, kan nås på tlf. 22 50 54 92
Kafé: Stengt
Driving range: Stengt
Treningslokalet: Åpent: hverdager 08-21, helg 08-15.

Stengt, kan nås på tlf. 22 50 54 92
Åpent: hverdager 08-21, helg 08-15.