Velkommen til Oslo Golfklubb

golf glede

Damene forsvarte norgesmestertittelen fra fjoråret med seier i årets Lag NM på Drammen Golfklubb! Herrene tok sølv bak Miklagard.

Damene spilte god golf hele helgen. Dorthea Forbrigd og Emilie Øverås spilte foursome de to første dagene, mens Stina Resen og Thilda Staubo spilte fourball. Søndag spilte samtlige spillere singlerunder med de tre beste scorene som tellende. De startet dagen med en tre slags ledelse på Stavanger. Det ble en spennende duell om gullet hvor våre jenter trakk det lengste strået! Med en total lagscore på 7 under par etter tre dager vant de fire slag foran Stavanger. Drammen tok bronsemedaljen. Dette er tredje året på rad våre damer vinner Lag NM. Ekstra moro er det at alle fire spilte like mye – noe som vitner om god bredde!

Herrene slet på åpningsdagen, men slo sterkt tilbake de to påfølgende dagene. Det ble en jevn kamp om sølv og bronse. På 22 under par tok de sølv, ett slag foran Fana på bronseplass. Drøbak og Stavanger fulgte like bak på henholdvis fjerde- og femteplass. Miklagard vant suverent på 42 under par.

Gratulerer til de nybakte norgesmesterne Stina Resen, Dorthea Forbrigd, Thilda Staubo og Emilie Øverås – sølvmedaljistene Marius Thorp, Kristoffer Reitan, Jarle Volden, Kristoffer Ventura og Mathias Schjølberg – og kapteinene Jan og Johan!

Dag 2

Damene beholdt ledelsen i Lag NM, mens herrene spilte seg inn i medaljekampen. I morgen venter avsluttende singlerunder på Drammen Golfklubb!

Kristoffer Reitan avsluttet dagen med birdie på hull 18. Det sendte herrelaget opp på 2. plass på 22 under par totalt, slaget foran Stavanger og Fana. Miklagard leder på 37 under par. To gode fourballs av herrene på ettermiddagen - Thorp/Ventura: 61 slag (-10) og Reitan/Volden 62 slag (-9)!

Damene beholdt ledelsen. De er tre slag foran Stavanger før morgendagens singlerunder.

Vi gleder oss til morgendagen!

Dag 1

Oslo Golfklubbs damelag leder Lag NM på Drammen Golfklubb etter første spilledag.

Dorthea Forbrigd og Emilie Øverås åpnet med 68 slag (-3) i foursome, før Stina Resen og Thilda Staubo klinte til med 63 slag (-8) i fourball. Herlig! På 11 under par leder damene, seks slag foran Stavanger. Larvik følger to slag bak der igjen som nummer tre.

Herrene fikk en «slow start» i foursome, men spilte seg opp i fourball. De er nummer syv på tre under par totalt. Miklagard (-20) leder foran Stavanger (-19) og Fana (-14).

Ny dag med foursome og fourball i morgen – nye muligheter!

Hverdager 08-17
Hverdager 09-22