Velkommen til Oslo Golfklubb

golf glede

Bildet er fra turneringen i 2016.

Aldri før har så mange barn og unge meldt seg på en turnering her på Bogstad. Søndag 28. mai skal 270 spillere delta i Sarah & Carl's Cup og Anthony’s Minipokal.

Rekorddeltakelsen fra 2016, hvor 211 barn og juniorer deltok, blir slått i år. P.t er det 270 barn i alderen 1-19 år påmeldt!
Basert på alder og handicap, spilles enten 1., 4., 9. eller 18 hull. I klassen for de aller yngste fra 0-5 år er det påmeldt 18 (7 i 2016) deltakere som skal spille ett hull. 19 deltakere er påmeldt i klassen 6-8 år som skal spille 4 hull.  Utslagssted vil være tilpasset de ulike klassene og de yngste klassene spilles det kortere tilpassede baner med et oppsatt poengsystem basert på en drive, ett innspill og en putt.

Storsatsing på barn og unge

Oslo Golfklubb har lenge satset stort på å få barn og unge til å prøve golf. I dag er klubben ledende når det gjelder rekruttering av juniorer. I golfsesong 2017 vil det være over 200 aktive barn og unge som ukentlig trener og spiller golf på og rundt golfbanen.
- Konkurransen med andre fritidsaktiviteter er hard og mange velger andre idretter enn golf. Klubben har i flere år jobbet målrettet for å få flere til å spille golf, spesielt med fokus på jenter. Golf er gøy, det er mestring og det er en øvelse i tålmodighet. Kvalitet i treningen er en viktig suksessfaktor for å lykkes med rekrutteringen, men det jobbes også for å få spillerne til å delta i turneringer. I lys av det er det veldig moro at interessen for denne turneringen er stor. Hyggelig er det også t det deltar mange spillere fra andre klubber, forteller idrettssjef Jan Wojtaszek.

Tradisjonsrik turnering og første runde i Narvesen Tour

Turneringen har lange tradisjoner i Oslo Golfklubb og er antagelig Europas største juniorturnering. Det var familien Newey, som i dag driver klubbens Pro Shop, som for over 30 år siden startet det hele. Turneringen, som er oppkalt etter Stephen, klubbens Head Pro, og hans kone Jayne’s barn: Sarah, Carl og Anthony, arrangeres for 32. gang.

Sarah & Carl's Cup og Anthony’s Minipokal er den første turneringen som spilles som del av Narvesen Tour. Turneringene i touren er åpen for alle barn og unge som ønsker å spille golf.

Startlistene publiseres på torsdag

Påmeldingsfristen går ut i morgen, onsdag 24. mai, og startlistene vil publiseres i GolfBox torsdag 25. mai.

Oslo Golfklubb gleder seg og ønsker alle deltakerne hjertelig velkommen til Bogstad!

Administrasjon: Hverdager 08-17
Pro Shop: Alle dager 08-19