• Hjem

Golfreiser

Bli med på golftur!

Bli med Johan og Bjørn Sindre til Hacienda del Álamo 13.-20. mars

PGA proene Johan Elgborn og Bjørn Sindre Skott inviterer til en golftur med golftrening i 5 dager på en av spanias beste treningsfasiliteter - Hacienda del Álamo.

Golfrue Spania mars 2018 1

Hacienda del Álamo Golf Resort & Spa ligger i Murciaregionen en drøy time sør for Alicante. I dette området er der flest soldager i hele Spania!

Hacienda del Álamo Golf Club har en flott 18 hull bane med mange utslagssteder som gjør at den passer for for alle ferdighetsnivåer. I tillegg kan golfanlegget skilte me d en 6 hulls Par 3 bane.

Hotel Hacienda del Álamo er et moderne 5-stjernes hotell som åpnet så sent som i april 2018. Her bys det på hyggelig service og en flott buffetrestaurant.

Johan og Bjørn Sindre håper at mange av klubbens medlemmer melder seg på 😊

Pris: kr 15 275,- per person. Dette inkluderer:

• Flyreise med SAS t/r
  • Golfbag og bagasje på flyet
  • Golftrening med proene og rangeballer til treningene
  • 5 runder: 4 Hacienda del Álamo, 1 Lorca GC
  • 7 netter i dobbeltrom (kr 1 895,- i tillegg for enkeltrom)
  • Frokost og middag
  • Fri inngang til Spa

Informasjon og påmelding

pdfKlikk for mer informasjon (pdf) eller kontakt Golfbreaks ved Christian Berg. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf. 928 08 800.

Direkte til påmelding: Klikk her>>

Golftur for damene i klubben til La Manga i Spania 27. mars - 3. april 2019

La Manga Resort som ligger i Murciaregionen sør for Alicante er Europas fineste og mest komplette resorts med både tennisbaner og fortballbaner i tillegg til tre flotte golfbaner. Området har flest soldager i hele Spania.Dametur La Manga 2019
Proene Johan Elgborn, Bjørn Sindre Skott har vært der før og vil tilbake. Denne gangen får de med seg Marie Høgmoen og deltakerne vil få trening i alle deler av spillet i 5 dager samt undervisning på banen.

5-stjerners hotell
Hotel La Manga Principe Filipe er et 5-stjernes hotell med perfeikt beliggenhet ved golfbanene. Hotellet har alle fasiliteter man kan forvente seg og SPA-avdelingen er noe for seg selv. En stor fordel med La Manga er at man kan velge å spise de 6 middagene på flere ulike restauranter som kun er noen minutters gåtur fra hotellet.

Bli med
Har du lyst til å varme opp til golfsesong 2019 med gode golfopplevelser i sol og varme, meld deg på! Påmelding rettes til Christian Berg på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tilf. 928 08 800.
Marie, Caroline, Johan og Bjørn Sindre ser frem til en hyggelig uke både på og utenfor banen!

pdfKlikk for å lese mer om turen.

Pro Shop: Hverdager 10.00-16.00
Kafé: Stengt, åpent for leie av lokaler
Driving range: Åpen til 28. oktober
Treningslokalet: Hverdager 08.00-21.00 (helg 15.30)