• Hjem
  • Turneringer

European Young Masters

logo

Oslo Golfklubb skal stå vertskap for European Young Masters, som regnes som Europamesterskapet for U16. Turneringen spilles over 54 hull, med maks 18 deltagende land som hver kan stille med 2 jenter og 2 gutter. Det er i både en individuell og en nasjonsturnering. European Young Masters er en av EGA sine mest tradisjonsrike turneringer hvor spillere som McIlroy, Garcia, Colsaerts med fler har representert sine respektive land. EYM arrangeres fra 25-29. juli her på Oslo Golfklubb. For å se historikken i turneringen, klikk her!

Søker frivillige - Bli med og skap en flott ramme rundt arrangementet

Når et så stort arrangement skal avvikles trenger vi mye hjelp fra klubbens medlemmer til å utføre små og store oppgaver. I perioden tirsdag 25. juli - lørdag 29. juli er det blant annet behov for sjåfører, startere og bistand i forbindelse med livescoring på banen. Vi trenger både ungdom og voksne!
Dersom du har anledning til å delta, om det bare er et par timer, ønsker vi å høre fra deg. Du kan henvende deg i klubbens administrasjon, eller sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., alternativt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Dette kommer til å bli en fantastisk uke hvor du som frivillig får anledning til å se morgendagens stjerner på nær hold. Det blir golf på høyeste juniornivå og ikke minst får vi vist frem vår bane fra den aller beste siden. Tidligere vinnere er blant andre Sergio Garcia, Suzann Pettersen og Rafael Cabrera Bello.

pdfPåmeldinsgskjema, frivillig.

Welcome to Oslo Golf Club

Championship programme

Monday, 24 July    Arrival
 Tuesday, 25 July    First official practice day. Registration. Captains’ meeting at 17.00.

Wednesday, 26 July    Second official practice day. Team photographs 18.00 – 19.00. Opening Ceremony at 19.00 followed by Welcome Party.
 Thursday, 27 July   First round – Stroke play
 Friday, 28 July   Second round – Stroke play
 Saturday, 29 July   Third round – Stroke play
  The Closing Ceremony will take place 30 minutes after the end of play.
  The ceremony will be followed by a Farewell Dinner at the Golf Club
 Sunday, 30 July   Departure

Hotel

The official hotel is Scandic Holmenkollen Park.

Pro Shop: Alle dager 08:00-19:00
Restaurant: Alle dager 09:00-21:00